|
||
| mor ve ötesi bir derdim var duman eski köprünün altında gripin böyle kahbedir dünya yüksek sadakat ihtimaller denizi |
||
|
||
| devrım sarkılarını severım | ||
|
||
| mor ve ötesi ve hande yener şarkıları yalın nil vb gibi saymaya kalksam | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ'nin tüm şarkıları,ŞEBO'nun tüm şarkıları... nİrVaNa "sMellS liKe tEEn sPiRit"... |
||
|
||
| mor ve ötesi:hayat teoman:en güzel hikayem şebnem ferah:korkarak yaşıyorsan duman:haberin yok ölüyorum |
||
|
||
| ooooooooo benim gibi günün her anında müzikten başka bir şey düşünmeyen bir insan için ne kadar da zor bir soru allahım!!! ama şuan en çok dinlediğim şarkılar; e.aydın=hareket vakti(umay umay'dan dinlemeyi sevmiyorum) mvö=değişiyor!her akşam farklı şarkılar şebo=okyanus ve sana bilmediğin bir şey... ogün sanlısoy=bir ben,hiç kimse, DÖN EVİNE! çilekeş=kendimden geriye... zakkum=çikolata . . . . ................ böyle gidiyor..yabancılardan ise önüme sevdiğm bir şarkının klibi gelirse dinlerim.son dinlediğim yabancı şarkı:dün akşam,emy lee&seether:broken! |
||
|
||
| dumanın mvö'nn kurban'n direc-t'in çoğu sarkısı:))) Red Hot Chilli Peppers- Snow ((Hey Oh)) linkin park -numb muse-Supermassive Black Hole |
||
|
||
| Mor ve Ötesi: Eksik,23,Gece,Orda Durma,Yalnız Şarkı,Ne,Re,Yardım Et,Parti,Kış Geliyor.. Şebnem Ferah:Kalbim,Artık Kısa CÜmleler Kuruyorum,Aşk,Babam Oğlum,İyi Gün Dostlarım,Üvey,Yorgun,Bİr Kalp Kırıldığında... Redd:Kirli Suyunda Parıltılar,Nefes,Sen Kendinde Ol yeter,Hala Aşk Var mı?,Çığlık çığlığa Metro:Git,Son Gidişim.. Egoist:Hakkın Yok Teoman:Sürpriz,Sessiz Eller,Yollar,Ayna,Kıskançlık,Ne ekmek ne de su.. Gripin:Karışmasın Kimseler,Boşver,Böyle Kahpedir Dünya,Yenilmişiz.. |
||
|
||
| beğendiğim beni benden alan o kadar çok ki...ama "dursun zaman" dan vazgeçemiyorum | ||
|
||
| mvö-darbe, cambaz, yardım et direc-t- git duman-hatun sagopa-pavlov'un köpeği (şu sıralar) |
||
|
||
| evanescence--->bring me to life pentagram(mezar kabul)--->şeytan bunun neresinde daha sürüyle var yazsam vaktim az sorry:D |
||
|
||
| çoooooook var aslında...aklıma gelen ilk üçü: mor ve ötesi-daha mutlu olamam hayko cepkin-son kez sezen aksu-her şeyi yak |
||
|
||
| tabiki de en başta mor ve ötesi ama diğer gruplarında şarkılarını dinliyorum örneğin;direc_t,duman,çilekeş,maNga,Şebnem Ferah,çamur,moraal,düş sokağı sakinleri,EmreaydıN........devamı var ama sanırım bu kadar yeter:).. | ||
|
||
| slipknot_the nameless-wait and bleed ıron maiden_different world teoman_iki çocuk |
||
|
||
| emre aydın-bu kez anladım emre aydın-belki bir gün özlersin emre aydın - afili yalnzılık emre aydın- kim dokunduysa sana ona git emre aydın-ve gülümse şimdi ( bebeğim) emre aydın- hareket vakti emre aydın-unut gittiğin bir yerde emre aydın-git emre aydın-kalan sağlar senin olsun emre aydın-tesadüfen ( gizli şarkı) emre aydın- dayan yalnızlığım emre aydın&6.cadde-rüyamdaki aptal kadın emre aydın&6.cadde-dönersen emre aydın canlı performance cover-yalan emre aydın canlı performance cover-gülümse emre aydın canlı performance cover-yeterki onursuz olmasın aşk... emre aydın gripin-ben sensiz istanbula düşmanım.... mvö ![]() |
||