|
||
| blind guardian-in the forest slayer ı hate you | ||
|
||
şu aralar tüm gripin parçaları mvö'yü söylemeye gerek yok bile
|
||
|
||
| Blind Guardian-the bard's song,otherland,battlefield Led Zeppelin-stairway to heaven,heartbreaker Pentagram-sonsuzluk,anatolia Qeen-killer qeen,bohemian rhapsody,we will rock you U2-vertigo mor ve ötesi'ni söylemeye gerek yok bile bence de....
![]() |
||
|
||
valla ben mvö,duman,hayko cepkin ve manganın tüm şarkılarını severek bıkmadan defalarca dinlerim gripinle emre aydında iyi aslında ![]() |
||
|
||
| maroon5 : she will be loved gripin-emre aydın : sensiz ist.e düşmanım james blunt:you are beautiful the rasmus : in the shadows buz : yalnızlık ve nefretim kederimden evanescense : going under,bring me to life ve my immortal linkin park ve mvö nün bütün şarkılarıı tabiki
|
||
|
||
| şarkışla gün doğdu grup yorumun,mvö'nin,şebonun ve haykonun bütün parçaları |
||
|
||
| SAGOPA KAJMER İSTANBUL ATTACK ÇİLEKEŞ DORIAN MOR VE ÖTESİ HAYKO CEPKİN REDD VS VS,,,, ŞARKILARININ HEPSİ |
||
|
||
| 110 gitme vega elimde değil hayko fırtınam kargo yemin ettim mvo bir derdim var bulutsuzluk özlemi bağdat kafe pi çokta umrumda |
||
|
||
| direc-t--hasret. gripin-boşver,böyle kahpedir dür rob thomas-lonely no more linkinpark-runaway,numb/encore(jay-z ile) daha cok var ama aklıma gelmiyo ya
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi-Bir Derdim Var Teoman-Güzel bir gün ölmek icin Incubus-Love HUrts Placebo-The bitter end Papa Roach-Infest HIM Marilyn Manson Tool Creed vs.vs.vs.vs.vs.
|
||
|
||
| redd__artık melek değilim mor ve ötesi__dünya yalan söylüyor, cambaz,daha mutlu olamam, son deneme,güneye giderken athena__kime ne,ah yaşamak var ya gripin__boşver,rüzgar kurban__yine |
||
|
||
| athena-D.H.İ.O şebnem ferah-bütün şarkıları:D anima-yağmurla gelen zardanadam-sarışınlar boktur mor ve ötesi-şebnem ferah-küçük sevgilim redd-dünya 30 second to mars-from yesterday,the kill |
||
|
||
| mor ve ötesi: eski yeni tüm şarkıları...özellikle belirtmek gerekirse ''daha mutlu olamam-23-beyaz-cambaz-bir derdim var-sevda çiçeği-aşk içinde-büyük düşler-kördüğüm'' şebnem ferah'ın da bir çok şarkısı |
||
|
||
rock müzik çok güzel.ondan dolayı pek ayırma yapmam, ama bazen ayırmalar oluyor
|
||
|
||
| MvÖ en başı çekiyo tabi..en sevdiklerim:darbe,Re,ayıp olmaz mı,bir derdim var,cambaz şebnem ferah..çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar evanescence..my last breathe,like you,lithium,call me when you're sober linkin park..crawling,numb,forgotten vega...elimde değil,serzenişte,hafif müzik.. teoman..bir damla gözyaşı,güzel bir gün ölmek için çilekeş..kendimden geriye,gözaltı,kürar avril lavigne..forgotten,nobodys home,my happy ending |
||