|
||
| placebo where is my mind:) | ||
|
||
| soğuk küvet! kendime sarılır donarım! ölüm benim doğum günüm! içimdeki şeytanın ensesindeyim! bebeğim öldü! bir pesimistin gözyaşları! ... .. . |
||
|
||
| Teoman-kupa kızı ve sinek valesi hımm bide en güzel hikayem. | ||
|
||
| teoman-güzel bir gün ölmek için | ||
|
||
| Malt-ask sarkısı Hım-solitary man Deep Purple-Smoke on the water MvO-uyan Iron Maiden-Phantom of the opera Evanescence-Torniquet Sknunk Anansie-Weak Anouk-Nobodys wife Cilekes-yetmiyor Yasar Kurt-Korku -yazsam daha cok uzar ama bu kadar yeter sanırım
|
||
|
||
| mor ve ötesi herzaman birinci tabiki nirvana - smells red hot chilli peppers - californictaion HIM - the face of god hoobastank - if were you incubus - drive kaiser chiefs - ruby linkin park- ent e nd vs... |
||
|
||
| mor ve ötesinın GECEsını hıcbıseye degısmem.bır de robbıe wıllıams FEEL super bence |
||
|
||
| az önce dinledim mfö YALNIZLIK ÖMÜR BOYU çok seviyorum bu şarkıyı... | ||
|
||
| bu aralar gripin ile emre aydının ben sensiz istanbula düşmenım'ı çooooook seviyorum:D | ||
|
||
| mvö}uyan,re,kördüğüm,küçük sevgilim ve 23 şebo}bugün,mayın tarlası,ben şarkımı söylerken, gözyaşlarımızın tadı aynı athena}masum kalamayız,köpek,macera,ah yaşamak var ya gripin}böyle kahpedir dünya,boşver,karışmasın kimseler hoobstank}the reason,if were you feridun düzağaç}nadas,alev alev,ağlarsam düşerim duman}oje,köprüaltı,aman aman,masal,bu akşam sanırım bu kadar yeterli daha sanırım... |
||
|
||
| o kadar çok kii hangi birini söyliyim | ||
|
||
| 30 second to mars-from yesterday bu aralar çok dinliyorum | ||
|
||
| mvö nün bütün şarkıları cem adrianın bütün şarkıları düş sokağı sakinlerinin bütün şarkıları şebnem ferah geçmişe yolculuk evanescence bütün şarkıları gripin daha gençsin altüst melekler ağlar mı slayer love to hate metellica low man's lyric çilekeş yetmiyor v.b |
||
|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkıları evanescence call me when your sober,sweet sacrifice placebo nun bütün şarkıları sagopa nın bütün şarkıları.......... |
||
|
||
| pentagram- sonsuz mvö-eksik,gül kendine kargo-yalnızlar cagi kumdan kaleler-sana dair kesmeseker-failun mechulun,tut beni dusmeden siddhartha-baroque too much - brave&busy grup yorum-ugurlama,haziranda ölmek zor,huznun isyan olur,bir ogul buyutmelisin,basıan dondugum kızılırmak-venge yeno,ah sensiz mazlum cimen-degil misin ilkay akkaya-adıyaman kardes turkuler-cesm i siyahım,mirkut,manaki mu,hem okudum hem yazdım tea party-heavens coming down,lullaby,these living arms,samsara ratm-killin in the name of RHCP-dosed,i could have lied,soul to squeeze frusciante-wishing,the will to death,cut-out.... |
||