|
||
bir tanecik söyleyeyim direc-tten hasret
|
||
|
||
| Şebnem-okyanus aylin aslım-bazı yalanlar grup yorum-tutsak analar teoman-en güzel hikayem mvö-daha mutlu olamam, yalnız şarkı,gül kendine........daha çok varda ilk aklıma gelenler |
||
|
||
| mvö: yalnız şarkı, daha mutlu olamam, kış geliyor, yardım et....... çok oldu farkındayım ama napayım hepsi muhteşem |
||
|
||
| Mor ve ötesi bütün şarkıları barış manço dönence moğollar film müzikleri ayna bostancı durağı metallıca nothıng else matters green day wake me up when september savage garden ı want you |
||
|
||
saysam bayağı yer kaplar.ama bu aralar gripin ve pamela düeti "zor geliyor"parçasını sıklıkla dinliyorum.herkese de şiddetle öneririm.mükemmel bir düet..
|
||
|
||
| şebnem ferahın bütün şarkılarına hastayım amaaa.. şebnem ferah-ben şarkımı söylerken başka
|
||
|
||
| metallica-nothings else matters morveötesi- ayıp olmaz mı şebnem freah-çakıl taşları greenday-holiday sum 41-pieces the cramberries-zombi nirvana-smell like teen spırıt garbage-why do you love me good charlotte-ew believe Pink Floyd - Another Brick in the Wall vs. |
||
|
||
| dedg__penguins in the desert alien ant farm__courge mvö__daha mutlu olamam duman__aman aman vs.. ayrıca linkin park'ın tüm şarkıları ![]() |
||
|
||
| mor ve ötesinin birde çilekeşin bütün şarkıları | ||
|
||
| biraz önce 1945 şarkısını dinledim ve çok beğendim,Harun Tekin'in sesine sağlık.bir de bu şarkıyı bu sitemize koyanların ellerine sağlık tabii | ||
|
||
| beatles-hey jude pinkFloyd-sheep ................................. |
||
|
||
| mor ve ötesi bütün şarkıları şebnem ferah bütün şarkıları duman_ en güzel günüm gecem çilekeş_y.o.k. gripin-böyle kahpedir dünya (gerçi en sevdiğimmi bilmiyorum ama dinlerim yani fena parça diğil) teoman dursun dünya,yağmur,papatya,rüzgar gülü,iki yabancı,uykusuz her gece,ne ekmek nede su başta olmak üzere bütün şarkıları.... |
||
|
||
ya aslında dumanında bütün şarkıları denilebilir
|
||
|
||
| mor ve otesi --- hepsıııı:D red hot --otherside carrinberries-- zombie.., animal insist |
||
|
||
| mor ve ötesi- yalnız şarkı & bir derdim var placbo- I know & special k slayer- I hate you garbage- Why do you love me radiohead- creep |
||