|
||
| a change of seasons-dt kördüğüm-mvö endless sacrifice-dt and then there was silence-blind guardian son defa-kargo artık melek değilim-redd doğru yanlış-mvö |
||
|
||
| Mor ve Ötesinin tüm şarkılar.Ferhat Göçer'in şarkılar.En çok ise'' Bir Derdim Var''. | ||
|
||
| Şu sıralar; Mor ve ötesi- Az çok,canlı yayın,serseri Demir Demirkan-Zaferlerim Aslı-Kördüğüm Kargo-Renklerin İçinde Anathema-Underworld,Angelica,one last goodbye No Doubt-Don't speak Duman-Yanıbaşımdan,geçmiş olsun Greenday-Wake me up when september ends Redd-Hala aşk var mı ? |
||
|
||
| BİR DERSİM VAR beni rock müzikle tanıştıran ilk ve en önemli şarkı her dinlediğimde tüylerim ürperiyor I LOVE YOU MOR VE ÖTESİ |
||
|
||
| Benim en cok sevdigim sarki mor ve ötesi "kucuk sevgilim". O sarkinin sayesinde ROck ve mor ve ötesi dinlemeye basladim, | ||
|
||
| tabi ki mor ve ötesi şarkıları ,linkin park şebo,teo,evanescence,ceza,sagopa,anima duman yaz yaz bitmezzzzz | ||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları, teoman kupa kızı sinek valesi, şebnem vazgeçtim dünyadan, hande yener yalanın batsın, duman kırmış kalbini,manası yok |
||
|
||
| çilekeşin tüm şarkıları mor ve ötesinin tüm kasetlerinin tüm şarkıları falan filan | ||
|
||
mor ve ötesi nin istisnasız tüm şarkıları ![]() ama bu aralar bazen daha çok
|
||
|
||
| Çok fazla şarkı var, zaman zaman bunlar değişir (çabukça) ama şu sıralar bir çok şarkıdan küçücük bir şekilde öne geçebilen bir kaç şarkı var. Şebnem FERAH - Sana Bilmediğin Birşey Söyleyemem (Kerem'in varlığı hemen belli oluyor) Mor ve Ötesi - Şarkıcı Çocuk, Durma Öyle Evanescence - Lithium System Of A Down - Spiders Metallica - One |
||
|
||
| mvö'nün bütün şarkıları ama benim için "re"bir başkadır. muse=her şarkısını bilirim ve severim ama en favorim"feeling good" nada=oda ve bavul süperdir hayko=son kez james blunt=you'are beautifull direc-t=hasret bu böylee uzar gerçi sürekli değişir favorilerim ama en değişmeyenleri bunlar=) |
||
|
||
| mor ve ötesi = cambaz - bazen badem = sen ağlama bulutsuzluk özlemi = sözlerimi geri alamam can atilla = cariyeler ve geceler candan erçetin = neden duman = eski köprünün altında edip akbayram = eşkıya dünyaya emre aydın = kalan sağlar senin olsun gripin = karışmasın kimseler kazım koyuncu = didou nana koray candemir = her şey yalan mercan dede = nefes albümü komple sertab erener = vur yüreğim - yanarım teoman = kardelen zakkum = zehr-i zakkum aklıma şimdilik bunlar geliyor...
|
||
|
||
| abi o kadar çok güzel şarkı var kii..adam gibi şarkı var yanii..yapabilen yapıyor şarkıyı.. son günlerde OGÜN SANLISOY- KAYBETTİK SEVERKEN çok hoşuma gidiyorr..çok güzel.. |
||
|
||
| şebnem ferah-bırak kadının olayım m.v.ö-daha mutlu olamam,boşver,kış geliyor buz- nefretim kederimden çilekeş -bütün parçaları evanescence-whisper,lithium,sweet sacrifice |
||
|
||
| bu aralar; -çilekeş-körpe, zakkum-hipokondriyak, morveötesi-hayat, placebo-I know, duman-elimdeki saz yeter canıma, hayko cepkin-sıkı tutun... |
||