|
||
| 110--Tuzak,Gitme,Önemsiz,Çünkü,Tek Tek ve Düştüm Duman--Sayın Bayan ve Yürekten ÖzLeM TeKiN--Değmez,Gezegen x ve Aşk Yangın Vega---Evet Ne Var?,Mendil ve O şarkı Mor ve Ötesi--Son Deneme ve Aşk İçinde Flört--Manolya,Balon ve İstanbul Muse--Starlıght |
||
|
||
| Duman-Bal.... Incubus-Drive Metallica-Sud but true Direc-t-Hasret Nirvana-Rape me aslında öyle çok var ki...... |
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları,duman-haberin yok ölüyorum,rüyanda görsen inanma,senin gibi,hayatı yaşa...çilekeş-kürar,y.o.k.,ardıma hiç bakmadan,siyah,körpe,TNK-kalpsiz,zardanadam-hepsi hepsi hayat nasıl olsa,110-özledim seni,metallica-unforgiven2,franz ferdinand-take me out,hayko-yalnız kalsın...çok var dahaaaa | ||
|
||
| Mor ve ötesi -- Tv deki kız // şarkıcı çocuk/ mucize / ayıp olmaz mı / ne / pis Duman--köprüaLtı Teoman--kıskançlık Kurban--yine Düş sokağı sakinleri--sen yine seni sev // sevdan bir ateş Grizu--bütün bunlar düş // Bira ve kahve Nirvana--polly// Smells like teen spirit // rape me Courtney love--mono--Miss World Muse -- Muscle museum SUM 41 -- Still waiting Foo Fighters--BEst of you ASlı--Gitmiş gibisin Avril Lavinge--Complicated kıraç--çeşminaz Gripin--hayat mars etti Anima--yağmurla gelen 3 doors down--Let me go raShit--Zor günler |
||
|
||
| CAMBAZ,UYAN,KÖRDÜĞÜM,DARBE GÜMÜŞ,RÜZGAR,SENDEN SONRA,GÖÇMEN AMA AŞKIM TOK,HASRET,GİT KURAR,SİYAH,KÖRPE |
||
|
||
![]() nevin tüm şarkıları ayrım yapamammmmm
|
||
|
||
| mor ve ötesi: büyük düşler ve dünya yalan söylüyor KÖRDÜGÜMÜ EN SEVDİGİM pentegram : anatolia duman herşeyi yak bu akşam tatu: all the thıngs she ramstaın:du hast buck dick iron maiden:take me home HAYKO CEPKİN: FULL ALBÜMÜ pamela:ayrılamayız bi aylin aslım:ahh şebo:bugün yagmurlar 17 ohm:abartısız dünya |
||
|
||
| daha çok var ama genelde metal rock ve alternetif agırlıklı | ||
|
||
| epica:nerdeyse tum sarkılarını mvö:tum sarkıları ozellıkle kucuk sevgılım duman:yanıbasımdan,bu aksam,kırmıs kalbını,manası yok,herseyı yak H.I.M:killing loneliness hayko cepkin:tum sarkılar pentegram:anatolia,bir sebnem ferah:hoscakal,bugun,yagmurlar,sıgara grıpın:sensız ıstanbula dusmanım,boyle kahpedır dunya emre aydın:kalan saglar senın olsun,sen anlarsın, 110:gitme,bitti mi aslı:kordugum,artık sevgılım degılsın barıs akarsı:kimdir o,ıslak ıslak, cem adrian:yagmur,ask bu gece sehrı terketti,yalnızda ayaga kalkabılırım,sesızce çilekes:y.o.k,siyah,yetmıyor avrıl lavıgne:tum sarkılar ..... uzayıpp gıdıyoo:) |
||
|
||
| Ahmet Kaya nerdeyse tüm şarkıları.. | ||
|
||
mor ve ötesinin tüm şarkıları özellikle canlı yayın
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ: tüm şarkıları ŞEBNEM FERAH: tüm şarkıları FERİDUN DÜZAĞAÇ: bi kaç şarkısı hariç tüm şarkıları DUMAN: kırmış kalbini,yanıbaşımdan,belki alışman lazım,ah,yürekten,aman aman, seni kendime sakladım, rüyanda görsen inanma, en güzel günüm gecem,özgürlüğün ülkesi,hatun,haberin yok ölüyorum,oje.... NEV: genelde tüm şarkıları PİNHANİ: bir anda, beni al, hele bi gel, ben nasıl büyük adam olacam, dön bak dünyaya HAYKO CEPKİN: fırtınam, son kez,ölüyorum EMRE AYDIN:son kasetinin hepsi GRİPİN: böyle kahbedir dünya, sensiz İstanbul a düşmanım, karışmasın kimseler bize, elalem CEZA: fark var, yerli plaka, hayat bildiği gibi gelsin ... |
||
|
||
| şu sıralar mvonun bazen ve bir bunalımdayım sanırım | ||
|
||
| duman..bütün şarkılar emre aydın..bütün şarkılar şebnem ferah...aşk,çakıl taşları,mayın tarlası vs hayko cepkin..yalnız kalsın,boşluk,yarası saklı mor ve ötesi..cambaz,uyan,bir derdim var,küçük sevgilim Pentagram...bir,şeytan bunun neresinde,anatolia ........... daha çok var ama buraya sığmaz
|
||
|
||
| ya saysay bitmez bence ama bazılarını sayabilirim kahpe, diskotek, bir derdim var, cambaz, son günüm falan filan |
||