|
||
| DARBE CAMBAZ ŞİRKET GÜNEYE GİDERKEN BİR DERDİM VAR |
||
|
||
| Çilekeş - Kendimden Geriye, Y.O.K Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı , Sezenişte Morveötesi - Bir Derdim Var , Cambaz , Şirket Emre Aydın - Unut Gittiğin Bir Yerde , Kim Dokunduysa Sana Ona Git , Belki Bir Gün Özlersin LinKinPark - What I've Done Pinhani - Yıldızlar , Hele Bi Gel , Beni Al Dahasıda Var Ama Çok Uzun Bi Liste Olur
|
||
|
||
| Mor ve ötesinin bütün şarkıları Duman oje bu akşam seni kendime sakladım aman aman Green dayin bütün şarkıları.Tokio hotel moonson heilig scream READY SET GO Metallicanın şarkıları Pinhani bir anda hele bi gel beni al yalının bütün şarkıları emre aydının bütün şarkıları Gripinin ben sensiz istanbula düşmanım Black eyed peas pump it shutp Shakira mi vida Whenewer beatiful liar |
||
|
||
| Mor ve ötesi ile Şebnem Ferah'ın tüm şarkıları Sen Ağlama - BADEM Yürekten - DUMAN Yok - ÇİLEKEŞ Dans etmeye ihtiyacım var - ASLI Kalamış Parkı - KARGO&Şebnem Ferah Punch me I bleed - CHİLDREN OF BODOM My happy ending - AVRİL LAVİGNE Going Under - Evanescence ...... |
||
|
||
| morveötesi...benim küçük sevgilim hayko cepkin...bilmezsin kurban...yosma vega...mendil duman...yanıbaşımdan teoman...en güzel hikayem şebnem ferah...mayın tarlası nev...zor gripin...sözler sahte |
||
|
||
| ceza sago mor ve ötesinin sosyal içerikli şarkıları (darbe uyan cambaz) | ||
|
||
| barış akarsu tüm parcaları..........(:::::: | ||
|
||
| depreemmm _malt |
||
|
||
| korn - getting off metallica - so what slayer- dead skin mask |
||
|
||
şebo- okyanus, mvö- darbe , duman- belki alışman lazım, volans- istanbulda,athena- kayıpgreen day- working class hero |
||
|
||
mor ve ötesinin bütün şarkıları.emre aydının bütün şarkıları.cem adiranın bütün şarkıları,şebo nun bütün şarkıları,dumanın bütün şarkıları oooo amma çok var ya üfff say say bitmez
|
||
|
||
| grup yorum- bize ölüm yok mvö- yardım et dt-fatal tragedy |
||
|
||
| within temptation - what have you done incubus - love hurts placebo - meds |
||
|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkıları özellikle past ve the faithful lover teoman-en güzel hikayem ve hayalperest bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam şebnemferah-deli kızım uyan drec-t-dur sakın konuşma kargo-boğaz içi manga-sakın bana söyleme demir demirkan-göçmen gripn-hayat mars etti badem-ala gözlerini sevdiğim dilbel duman-sayın bayan cem adrian-yağmur pinhani-haftanın sonu tiktak-dost r.h.c.p-cabron coldplay-yellow pentegram-yarın olmaz |
||
|
||
| valla okadar çokki ben en iyiysi bütün şarkılarını sevdiğim sanatçı ve grupları yazıyım:placebo,muse,incubus,audioslave,soad,him,slipknot, korn,the killers,dorian,good charlotte,şebnem ferah,malt........ |
||