|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkıları evanescence, going under tool ,schim çilekeş ardıma hiç bakmadan,yetmiyor aylin aslım ahh linkin park no more sorrow |
||
|
||
mor ve ötesinin bütün şarkıları ama bir kaç tanesini aşırı seviyorum..(ayıp olmaz mı,sevda çiçeği,bir derdim var)...gripinden olduğu kadar...şebnem ferahtan ünzile,yağmurlar,bu aşk fazla sana,teomandan kupa kızı ve sinek valesi,aşk kırıntıları,istanbulda sonbahar,athenadan dıho,dumandan melek,oje,gurbet...bu listeninnn sonuu gözükmüoo:)![]() ![]() yabancı karakterler kullanmayalım |
||
|
||
| mor ve ötesi ve şebnem ferah ın tüm şarkıları direc-t git duman ah çilekeş siyah |
||
|
||
| nev-sükut-u hayal Ogün sanlısoy-kaybettik severken gripin-hiç gelme gideceksen mor ve ötesi-1945 |
||
|
||
| teoman'ın bütün şarkıları HIM-hepsi ama özellikle join me in death ıncubus-dig mor ve ötesi-daha mutlu olamam zakkum-anlıyorsun |
||
|
||
| Good Charlotte - Break Apart Her Heart Tokio Hotel - Beichte Avril Lavigne - Nobodys Home Evanescence - Call Me When You're Sober Googoo Dolls - Eyes Wide Open Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Linkin Park - Crawling the distillers - city of angels 30 Seconds to Mars - The Kill The Cranberries - Animal Instict Placebo - Song to Say Goodbye |
||
|
||
| join me in death-HIM teomanın bütün şarkıları özellikle en güzel hikayem ıncubus-dig david guetta-love is gone |
||
|
||
| mor ve ötesi: hepsiii şebnem ferah:hepsii ama özellikle deli kızım uyan ve bırak kadının olayım kenan doğulu:hepsiii hayko cepkin:melekler gripin:böyle kahpedir dünya,sensiz istanbula düşmanım emre aydın:dayan yalnızlığım ince saz yılmaz erdoğan:tüm şiileri |
||
|
||
| SORMASI AYIP= mvö metallica slipknot korn şebo teo dark tranquillity anathema duman hayko cepkin malt second ![]() |
||
|
||
| mvö=>büyük düşler,ayıp olmaz mı?, emreaydın=>belki bi gün özlersin çilekeş=>kendimden geriye vs vs vs......
|
||
|
||
| 1: yazyazyaz 2:dans pisti(iyi kötü) 3:gözlerimin etrafındaki çizgiler 4:tüm şehir ağladı 5:yardımcı olmuyor |
||
|
||
| Türkçe Veya Yabancı Farkediyormu?Farkediyorsa: 1-Büyük Düşler (MvÖ) 2-Darbe(MvÖ) 3-Gemiler(TeoMan) 4-Delgeç(Şebnem Ferah) 5-Geçmiş Olsun(Duman) Farketmiyorsa: 1-St Anger (Metallica) 2-One (Metallica) 3-Lethe (Dark Tranquillity) 4-The Dark Eternal Night (Dream Theater) 5-Lost Control (Anathema) |
||
|
||
hım böyle bi şeyin duymayı beklemiyordum ama farketmesin türkçe ve yabancı olarak olsun bari...
|
||
|
||
| Green day - American idiot Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Good Charlotte - Break Apart Her Heart Avril Lavigne - Nobodys Home Evanescence - Everybodys fool ------------------------------------------------------------------------------ Barış Akarsu - Vurdum En Dibine Kadar Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Vega - İz Bırakanlar unutulmaz Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var CiLekes - Siyah |
||
|
||
| TüRkÇe DELGEÇ PARTİ DURSUN DÜNYA AYIP OLMAZ MI HAYAT SENSİZ OLMUYOR YaBaNcI DİRTY WİNDOW LOST CONTROL DON'T TELL ME ONE (SENFONİK ORKESTRA) MASTER OF PUPPETS (SENFONİK ORKESTRA) |
||