|
||
| 1-Green Day - Boulevard Of Broken Dreams 2-mor ve ötesi - yardım et 3-mor ve ötesi - cambaz 4-mor ve ötesi - serseri 5-Green day - American idiot
|
||
|
||
| mvö duman şebo ve hayko cepkinin hemen hemen bütün şarkıları | ||
|
||
;)MOR VE ÖTESİ'NİN;)BÜTÜN ŞARKILARIII
|
||
|
||
| norra el norra-orphaned land the wrath of god-orphaned land gece-mvö maskeli balo-yeni türkü rüyanda görsen inanma,herşeyi yak,kırmış kalbini-duman down with the sickness,stupify-disturbed aklıma gelen bunlar yani en çok sevdiklerim |
||
|
||
| mvönün istisnasız tüm şarkıları.başka "en"leyebileceğim yok. mvöden başka yok!
|
||
|
||
MOR VE ÖTESININ tüm sarkilari, veee gripin'in sarkilari da muhtesem
|
||
|
||
doğall olarak mor ve ötesi nin bütüüüünnn şarkılarıı .... ![]() Bruce Dickinson-Tears Of The Dragon Iron Maiden -The Aftermath metallica - the unforgiven II iron maiden -the trooper led zeppelin - dancing days helldorado - a drinking song iron maiden - hallowed by thy name
|
||
|
||
| Bir derdim var | ||
|
||
| slipknot---surfacing slayer---black magic amon amarth---pursuit of vikings cob---bodom beach terror |
||
|
||
| Mor ve Ötesinin bütün şarkıları.... | ||
|
||
| evanescence-tüm şarkıları çok ayrım yapamıyorum ama şu sıralar haunted ve whisper a taktım linkin park-in the end numb what ı have done dream theater-rush mor ve ötesi-hepsi özellikle isyan mesaj içerikli(cambaz,darbe vb. hatta şuan darbeyi dinliyorum )şebnem ferah-kesinlikle hepsi arch enemy-nemesis dark tranquility-lethe therion-thor ay çok mu oldu daha yazmayı düşünüyodum ama dedim artık yeter yaz yaz bitmiyo
|
||
|
||
| sebnem ferah-delgec-ben bir multeciyim zakkum-yaralısın,anlıyorsun vega-ucları kırık,zerzenişte dorıan-yeniden hayata ,zor hayko-oluyorum evanescence -bring me to life................. | ||
|
||
emre aydın'ın bütün şarkıLarı
|
||
|
||
| mor ve ötesi-yalnız şarkı şebnem ferah-sil baştan evanescence-lithium |
||
|
||
| mor ve ötesi nin ve şebnem ferahın _istisnasız_ tüm şarkılarını çok severim. dumanın ve gripin in birçok şarkısını da severek dinlerim | ||