|
||
| within temptation: our solemn hour,hand of sorrow katatonia: omerta,criminals amy macdonald: this is the life |
||
|
||
| mor ve ötesi hayko cepkin radiohead KORN benim favorilerim |
||
|
||
pinhani şarkılarını çok seviyorum albüm içi ve albüm dışı şarkılarının hepsi harika
|
||
|
||
mor ve ötesi: deli-cambaz-aşk içinde-serseri yok daha
|
||
|
||
| Duman: Seni Kendime Sakladım Yavuz Çetin: Yaşamak İstemem Artık Aranızda Mor Ve Ötesi: Cambaz Emre Aydın: Afilli Yalnızlık Savaşa Hiç Gerek Yok Erkan Oğur: Bir Ömürlük Misafir Badem ve Özlem Tekin:Kalpsiz Şebnem Ferah:Sigara |
||
|
||
| metallica'nın tüm şarkılar, mvö'nün tüm şarkıları,avril - hot |
||
|
||
| mvö flyleaf seether şebo teo ogün... bütün albümlerini sıkılmadan dinlerim... |
||
|
||
| aslındacevebı uzun ama kısaca mor ve ötesi:tum sarkıları teoman:cogu sarkısı sebnem ferah:hemen hemen tum sarkıları ... ve sayamadıklarım |
||
|
||
en başta mor ve ötesi ![]() şebnem ferah(şebom) ogün sanlısoy tüm şarkıları özellikle bayılıdıgım harun t.nin istasyon iinsanlarını yorumlaması ve şebomun sigara benim hayatımın parçasıdır teo nun istanbulda sonbahar,gönülçelen,rüzgar gülü,daha 17(adını tam bilmiyorum) nev inde bazı şarkılarını seviyorum yabancı olarak tokio hotel dinliyorum bir-iki şarkıları güzel,avril den hot ve girlfriend sonra björk den big time sensuality;shakira ojos asi(arada dans edip,zıplamak istiyor bünye) bide alman bir grup var US-5 onları severek dinliyorum ezginin günlügü zerdaliler ve eksik birşeymi var?çok nefis bir parça hatta mor ve ötesi de yorumlasa kendine has yorumuyla zevkten dört köşe olabilirim özlem tekinin de hem oynadıgı hemde şarkısını söyledigi silbaştan şarkısı da,yol şarkısıda güzeldir bedem grubunuda dinliyorum ilk çıkış parçalarını çok sevmiştim sen aglama şarkısı,kara degilmi şarkısı insanı düşşüdüren egelndiren bir parçadır ........... aklıma gelenler bunlar ![]() |
||
|
||
| hayko-siren kres-yarım ,şarap,ben hala seninim gripin-dalgalandım da duruldum,karışmasın kimseler çilekeş-ardıma hiç bakmadan,kendimden geriye,siyah,yetmiyor redd-dünya 110-hep beni sevsen-bitti mi? |
||
|
||
| sago nun tum sarkıları yasar benı koyup gitme ne olursun haluk levent mvö | ||
|
||
| mvö ve şebonun bütün şarkıları.onlar dışında direc-t,teoman,emre aydın,kurban ve duman,nev,gripin şarkılarının da çoğunu severim | ||
|
||
| mvö-bazen aylin aslım-beyoğlu kimin oğlu şebo-aşk kurban-a gökçe-böğürtlenli reçel peyk-gidin üç nokta bir-tünel direc-t -ama sen varsın yolgezer-refika aslı-ölüm kapımı çalmasada duman-rüyanda görsen inanma acil servis-yusuf yusuf 110-gitme asfalt dünya- beni severmiş o buz-omzundaki yük cem adrian-yalnızda ayağa kalkabilirim çilekeş-sorma deja-vu-OHA demir demirkan-kahpe dorian-yeniden hayata düş saokağı sakinleri-hoşçakal gizli özne-başka bir sen göksel- depresyondayım zardanadam-kalbim yok gripin-daha gençsin yakup-platonik tnk-kalpsiz zakkum-yaralısın raşhit-istanbul pilli bebek-berrak ..... :D
|
||
|
||
moır ve otesi:ask içinde,bir derdim var,bazen gul kendine kısaca hepsini işte.şebodan :gunaydın sevgilim,yagmurlar,bu ask fazla sana,deli kızım uyan cam kırıkları çakıl tasları sil bastan
|
||
|
||
| Mor ve ötesi ==>Aşk içinde Mor ve ötesi ==>Küçük Sevgilim Soner Arıca ==>Yüregime ektim seni Grup84 ==>Ölürüm hasretinle Grup84 ==>Son mektup İntizar ==>Gelincik |
||