|
||
| BEN EN ÇOK MOR VE ÖTESİNİN VE ŞEBNEM FERAH IN TÜM ŞARKILARINI SEVİYORUM BİRDE EVANESCENCE DEN BRING TO ME LİFE |
||
|
||
| mor ve ötesi, şebnem ferah ve bulutsuzluk özleminin şarkılarını dinliyorum birde evanescence den lithium | ||
|
||
| mor ve ötesi çilekeş ve şebnem ferahın tüm şarkıları bertuğ cemil kaygı ve dua buz-sendegitme direkt-git |
||
|
||
| mor ve ötesi ve emre aydın ın bütün şarkıları bi de pinhani nin bazı şarkıları |
||
|
||
| mor ve ötesi nin tüm şarkıları şebnem ferah ın birçok şarkısı ve kulağıma hoş gelen değişik türlerde şarkılar... | ||
|
||
| mor ve ötesi tüm şarkıları aylinaslım tüm şarkıları panik " buutsuzluk özlemi " deftones " placebo " ... |
||
|
||
| emre aydın-ihtiyacım var sana... | ||
|
||
bu aralar ogun sanlısoyun sınav mvo sınav ceza nın tum albumu evanescence my immortal,going under....
|
||
|
||
| MVÖ cambaz,güneye giderken,son deneme, Evanescence My immortal,Bring me to life,Lithium Şebnem ferah yağmurlar
|
||
|
||
| mor ve ötesi:ayrımam hepsi harika evanescence:bring me to life,hello,call me when you're sober,october,sweet sacrifire vs muse:starling,supermassive black hole,plase plase plase,pink ego box,knights of cydonia apocalyptica:bitter sweet,vs çilekeş:bütün şarkıları dorıan:bakma yüzüme ,yeniden hayata,oynak,yaşam,dipte eminem:when I'm gone,mocking bird,stan emre aydın:hepsi özellikle git sarkısı good charlotte:the world is black,ı just want to life,we belive ogün sanlısoy:pencere sınav o.s.t,hadi beni güldür,bir ben,ne yerdeyim ne gökte nev:mühürlü kaderim,aşk,meğer,zor my chemical romance:welcome to black parade rashit:fırtına, teker teker redd:hepsini teoman:saysam sayfa yetmez şebnem ferah:ayırt edemem ama yağmurlar çok güzel simple plan:shut up 110:tuzak ,bitti mi,özledim seni linkin park :bütün sarkıları |
||
|
||
| okadar çok varki ama kazum koyuncu işte gidiyorum düş sokağı sakinleri-gayret et güzelim,sevdan bir ateş ilhan irem-anlasana ............. |
||
|
||
| pit10-ses cıkarma (şu günlerde favorim) mor ve ötesi darbe, az cok........vs vs vs... |
||
|
||
| emre aydın dan gitle belki bi gün özlersin mvö şebonun bütün şarkıları dumanında öyle kurbandan yalan düş sokağı sakinleri nerdeyse hepsi mavi sakal iki yol pamela gerçek hayat manga biitti rüya bulutsuzluk özlmi uçtu uçtu aydilge tuğyan yalnız değilsin öle uzayor bu liste;) | ||
|
||
| mvö'nün hemen hemen tüm şarkıları bu aralar nem,emre aydın,badem ve tabii ki pinhani favorilerim arasında.ve sanırım böyle olmaya da devam edecek |
||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin TÜM şarkıları... | ||