|
||
| mor ve ötesi:deli,cambaz ege çubukçu:yaz geldi,hey dj,bir gün |
||
|
||
mor ve ötesi (bütün parcalari istisnasiz cok seviyorum gercekten bu kadar olabilirmi ya )emre aydin (adam a dese dinlerim sesi harika yazdigi sözlerde )
|
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları | ||
|
||
| mor ve ötesi,sezen aksu ve blue'nun tüm şarkıları..bunların yanı sıra Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Teoman-Uykusuz her gece Foo Fighters-The pretender favori şarkılarımdandır =) |
||
|
||
bu aralar yenıden favorım malt
|
||
|
||
| bütün muhalif rock veya rap farketmez şarkı sözleri |
||
|
||
| Mor ve Öte'm - DeLi .. Linkin Park'ın bütün şarkıları ![]() Nirvana - Rape Me
|
||
|
||
| Royksopp what else is there R.E.M losing my religion şebo sana bilmediğin bir şey söyleyemem cem karaca bindik bir alamete ve raptiye rap rap mvö uyan duman ah vega ankara plain white t's hey there delilah oooo bu liste uzar daha | ||
|
||
mor ve ötesi ile emre aydının bütün şarkıları
|
||
|
||
emreaydın'ın tüm şarkıları ![]() mor ve ötesinden deli, sevda çiçeği, cambaz , aşk içinde ![]() feridun düzağaç beni bırakma
|
||
|
||
| Mor ve Ötesinin bütün şarkılarını seviyorum ayrıca Sagopa Kajmerinde şarkılarını çok seviyorummmmmmm | ||
|
||
| green day-american ıdilot,basket case evanescence -everybody's fool ve mor ve ötesinin tümm şarkılarıı | ||
|
||
| Ash şarkıları | ||
|
||
| mor ve ötesi başta tabi ki sonra linkin parkın şarkıları başkaa hmm birde duman şarkıları | ||
|
||
'mor ve ötesi':kış geliyor,çocuklar ve hayvanlar,büyük düşler,ayıp olmaz mı!,daha mutlu olamam,sonu belli,DarbE,gül kendine,bir derdim var,bazen,re,cambaz,uyan!!... ![]() duman:manası yoktur linkin park:numb,breaking the habit... |
||