|
||
| hangi birini söyleyeyim mvö hepsini severim. çilekeşin şarkıları nickel back'in şarkıları emre aydın şarkıları ve bir kaç şarkıcının şarkıları. | ||
|
||
| nickleback-rockstar, mvo(tümü), system of a down-toxicity,lonely day, daa cok var aklıma bunanr geldi şuan |
||
|
||
| en sevdiğim şarkılar tabi ki de Mor ve Ötesi'nin şarkıları...en çok da Bir Derdim Var | ||
|
||
| Scars Of Life şarkıları.. | ||
|
||
mor ve ötesi bir.. ve saklama..hele o saklamanın solosunu dinlerken ve soloyu atarken titriyorum ya kerem abi bu kadarda olmaz dedirtiyor!!süper bir solodur o ya içime işliyor..
|
||
|
||
| mvö'nün tüm şarkıları şebnem ferah :yağmurlar,ben şarkımı söylerken gripin: sana ne bundan hayko cepkin:son kez tokio hotel:ready set go cinema bizarre:forever or never |
||
|
||
| ünzile | ||
|
||
Scars Of Life şarkıları.. of of
|
||
|
||
| mor ve otesi saklama.. | ||
|
||
| teo-hayalperest teo-gönülçelen teo-doktor... 30stm-a beautiful lie metallica-master of puppets buz-nefretim kederimden buz-yanlızlık mvö-aşk içinde |
||
|
||
| şebnem ferah:can kırıkları,bu aşk fazla sana emre aydın:kalan sağlar senin olsun,bu kez anladım mor ve ötesi:(tabi ki hepsi am en çok):küçük sevgilim,kördüğüm,bir derdim var
|
||
|
||
| şebnem ferahtan (can kırıkları,çakıltasları,ail bastan) mor ve ötesi zaten tartışılmaz |
||
|
||
| mor ve ötesi nin tüm sarkıları ve gripin karışmasın kimseler | ||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları ve emre aydın | ||
|
||
| saymakla bitmez ki... mor ve ötesi (bütün şarkıları) şebnem ferah (bütün şarkıları) pentagram (bütün şarkıları) evanescence - bring me to life emre aydın (bütün şarkıları) çilekeş (bütün şarkıları) cradle of filth - nynphetamine children of bodom - silent night bodom night, are you dead yet, angels dont kill, ıron steel metal, repent, metal not dead nirvana (bütün şarkıları) duman (bütün şarkıları) off daha çok var ama yazmaya üşendim
|
||