|
||
| ea gripin mor ve ötesi bütün şarkıları f.d çok aşık | ||
|
||
| tüm MOR VE ÖTESİ şarkıları | ||
|
||
evet bütün mvö şarkıları ama onun dışında emre aydın-git emre aydınve gripin-ben sensiz istanbula düşmanım teomanın tüm şarkıları şebnem ferah-sil baştan ve en sevdiğim şarkılardan biri nev-sukutu hayal
|
||
|
||
| hadi beni güldür bıraz.... | ||
|
||
| mvo= bütün şarkılar tabiki şebnem ferah=sigara korn=coming undone metallica=noting else matters Zakkum=zehr-i zakkum,hipokondriyak,ağlat beni Teoman=renkli rüyalar oteli feridun düzağac=alev alev seksendort=K.G.B Daha fazla yazmıyım cok zaman alacağa benziyor.. ![]() |
||
|
||
| mor ve ötesi :bütün şarkıları berker :sönmüyor ateşimiz |
||
|
||
| mvö'nün ve şebo'nun tüm şarkıları | ||
|
||
| mvö hepsi.. feridun düzağaç:cumartesi,nadas,yalan... şebnem ferah:can kırıkları.. emre aydın:bu kez anladım.. |
||
|
||
mor ve ötesi'nden 1945 hoşuma gider. bir de 23'ün akustik kaydı var. Türk olarak başkaa ... mavi sakal-iki yol vardır.diğerleri yabancı. cradle of filth-nymphetamine,temptation,the byronic man,sweet dreams. marilyn manson-heart shaped glasses, this is halloween. azis&malina-samo s teb
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ=tüm şarkıları güzel ama BİR DERDİM VAR'ın bende ayrı bi yeri var ogün sanlısoy _hadi beni güldür biraz-kaybettik severken bulutsuzluk özlemi_sözlerimi geri alamam şebnem ferah_bu aşk fazla sana düş sokağı sakinleri_gayret et güzelim bu kadar iştee |
||
|
||
ayırım yapmada MOR VE ÖTESİ'nin tüm şarkıları, dima bilan:belive, newer let you go(zaten bunlardan başka dişe dokunur bi şarkısı yok )kalomoıra:secret combination,şebnem ferah:siil baştan, can kırıkları gece yolcuları:unt beni fazla oldu galiba neyse daha çoook var ama onlar da bende kalsın napalım
|
||
|
||
| Ben Mor Ve Ötesi Duman ve Gizli Özne nin tüm şarkılarını seviyorum ama en çok derseniz; Mor Ve Ötesi : Cambaz Duman : Özgürlüğün Ülkesi Gizli Özne : Gelmesin Erkan Oğur : Bir Ömürlük Misafir Yavuz Çetin : Yaşamak İstemem Artık Aranızda Bir de unutmadan DELİ nin yeri bir başka tabi.... |
||
|
||
mvö nün bütün şarkıLarı...Ihm...başka da yok sanırım ![]()
|
||
|
||
| şimdilerde yine mvö müzden bir şarkı yaz yaz yaz hep dilimin ucunda ama şu hepsi midir nedir onlarda söylemiş tadı kaçmış ama mvö den dinleyince kopuyorum çok iyi | ||
|
||
| mvö 23, bir derdim var, gece 110 çünkü, gitme sakin edepsiz komedya artı ben geldim malt deprem |
||