|
||
| ilk başta morveötesi tabiki ondan sonrada şebnem ferah, evanescence, arctic monkeys placebo, çilekeş, emre aydın genel olarak bunlar devamıda var ama bunlar ağırlıkta |
||
|
||
ilk başta morveötesi tabiki ondan sonrada evet bu ŞARKILARA bende bayılıyorum şebnem ferah, evanescence, arctic monkeys placebo, çilekeş, emre aydın genel olarak bunlar devamıda var ama bunlar ağırlıkta
|
||
|
||
| hımm en sevdiğim şarkılar.... mor ve ötesi-hayat, gece, kış geliyor, beyaz, yirmiüç, balıklar vega-mendil, uçları kırık red hot chilli peppers-californication, don't forget me mars volta-the widow metallica-unforgiven anathema-forgotten hopes teoman-hayalperest.... |
||
|
||
| MVÖ ve RADİOHEAD'in bütün parçaları. bir kaç tane evanescence biraz r.h.c.p. . falan filan işte... | ||
|
||
| kazım koyuncu_işte gidiyorum şebo_kadınım yavuz çetin_erkeğin olmak istiyoru zardanadam_sarışınlar '''' direc-t_hasret,ama aşkım yokk ve daha birsürüüü |
||
|
||
| yaz yaz bitmez ama mvö_daha mutlu olamam,sen varsın... sebnem_yagmurlar sarp_tek basına nickellback_how you remind me? |
||
|
||
| placebo-the bitter end evanescence-lithium mor ve ötesi-yardım et linkin park-in the end şebo-delgeç |
||
|
||
mor ve ötesinin bütünn şarkıları ve de radiohead'in
|
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkılarını ve emre aydının tüm şarkılarını |
||
|
||
| mor ve ötesinin ve buzun bütün sarkıları | ||
|
||
| mor ve ötesi şarkıları placebo_meds/infa red vs. evanescence_call me me when you sober gib.... |
||
|
||
| ''şu siralar'' mvö nün ''iç burkan'' şarkilari ve evanecence nin tüm şarkilari; ama ozellikle: LITHIUM... bi de şu siralar kendimi biraz avanged sevenfold un ''seize the day'' şarkisini dinlerken buluyommm... | ||
|
||
sadece ve sadece mor ötesi bütün şarkıları onların yaptığı müziği beyenmeyenlere anlam veremiyorum gerçekten
|
||
|
||
| bugün;buz-nefretim kederimden | ||
|
||
| canlı yayın...(bu aralar) | ||