|
||
| bugünlerde hep VEGA - ALIŞAMADIM YOKLUĞUNA.... sebep...........................................piglet yok...! |
||
|
||
| :)Mor ve ötesi:cambaz, bir derdim var,darbe teman:ne ekmek nede su,aşk kırıntıları Bertuğ cemil:kaygı,ben hiç sevemem sadakat:kafile emre aydın:git,belki bir gün özlersin,afilli yanlızlık redd:öperler,mutlu olmak için çilekeş:yok şebnem ferah:çakıl taşları,can kırıkları,mayın tarlası |
||
|
||
| 23 bırak zaman aksın ve alt grubunun o süper şarkıları siyah | ||
|
||
| mvö:bir,23,serseri,çocuklar ve hayvanlar vs. vs. vs. direc-t:git... | ||
|
||
| plecebo-- ewery me ewery you smoke boat on the river emre aydin sen anlarsın mor ve otesi cambaz |
||
|
||
| buz-nefretim kederimden,yalnızlık 110-tuzak kargo-renklerin içinde,sevda sözleri,kalamış parkı.. mvö-cambaz hayko cepkin-son kez vega-yok,o şarkı,sokaklar tekin değil.. placebo-meds red hot chili pepers-snow,dani california.. |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ BÜTÜN ŞARKILARI a)ogün sanlısoy =bilmece, bir ben b)apocalyptica=fade to black c)the rasmus=in the shadows d)şebnem ferah=deli kızım uyan e)çilekeş=kürar, siyah f)evancence=lithium g)kurban=yalan dostum h)pink floyd= another brick in the wall |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ=Bütün şarkılar MANGA=Bitti rüya Bertuğ Cemil=Ben hiç sevemem Vega=O şarkı Tabiki Şebnem Ferah=Bütün şarkıları |
||
|
||
| mor ve ötesi--hepsiiii vega--alışamadım yokluğuna teoman---kıskançlık redd---aşık pinhani--dön bak dünyaya |
||
|
||
| bugün, sadece TENEKE var hayatımda... KALPSİZ şarkısı çok güzel bugünümü anlatıyor..................... |
||
|
||
| MOR VE ÖTESiNiN bütün şarkıları ŞEBNEM FERAH TEOMAN AVRIL LAVIGNE 'w'kullanmıyoruz arkadaşlar. |
||
|
||
| mor ve ötesi şarkıları dışında kişisel bir şey, bir damla gözyaşı, oğul, sürpriz, en güzel hikayem _ teoman sen ağlama _ badem yürekten _ duman sen ve ben _ 6. cadde ve gülümse şimdi, dayan yalnızlığım _ emreaydın ve son olarak şebnem ferah şarkıları
|
||
|
||
| mor ve ötesi:saymaya gerek yok heralde hayko cepkin:son kez,görmüyorsun,fırtınam(kesinlikle) mavi sakal:günler,iki yol 110:özledim seni pentegram:bir ogün sanlısoy:de bi da yavuz çetin:hepsi yaşar kurt:haydi erkekler savaşa metalica:nothing else mathers düş sokağı sakinleri:ölümler bu liste uzadıkça uzuyor.en iyisi burda bırakayım:) |
||
|
||
| nirvana:smells like teen sipirit LP:by myself,one step closer,sowhere I belong greenday:american idiot kurban:insanlar,sakın söyleme,yalan dostum,zor güzel,ben,uyut beni mvö:cambaz,son deneme,uyan,sevda çiçeği,darbe,sonu belli,.... |
||
|
||
ben güzel müzik yapan her grub ve şarkıcıyı dinlerim. :)munubaşındada mvö gelir tabi
|
||