|
||
| mor ve ötesi'nin ve şebnem ferah'ın bütün şarkılarını çok seviyorum. onun dışında 110'dan özledim seni vega'dan elimde değil duman'dan da oje ye bayılıyorum |
||
|
||
| placebo bütün şarkıları mvö büyük düşler kurban insan lar hım joın me ve çilekeş kürar |
||
|
||
| mvö bütün sarkıları vee sebnemin sarkıları süperr | ||
|
||
| mvönn tüm sarkıları ayrım yok vee direc-t hasret-ama askm yk zardanadam-gelmesende olur-hele bi gel dorian-zor-dipte nickelback-how you remind me? ![]() ............... |
||
|
||
| nirvana-lithium,smells like teen spirit,in bloom my chemical romance-to the end muse_plug in baby mavi sakal,iki yol yeni turku-olmasa mektubun buz-nefretim kederimden emre aydın-hareket vakti |
||
|
||
| En sevdiğim şarkılar şebo ve mvö full;vega_Alışamadım Yokluğuna... | ||
|
||
| mor ve ötesi-bütün şarkıları emre aydın-belki birgün özlersin git kim dokunduysa sana hareket vakti ve gülümse şimdi(bebeğim) şebnem ferah-babam oğlum senin adın ne değirmenler can kırıkları yüksek sadakat-aklımın iplerini saldım teoman-ne ekmek ne de su renkli rüyalar oteli gemiler istanbul da sonbahar dursun dünya feridun düzağaç-yalan cumartesi nadas |
||
|
||
| örneğin; morve ötesi tüm müziklerr candan ercetin-yalan,söz vermiştin,elbette,gamsız hayat sezen aksu-geri dön,sen ağlama,töre düşler sokagi-yağmur yagsa.... sükriye tutkun-gücüm yetene kadar filan falannn yaa ama bence en gzl de heralde mor ve ötesi telli telli |
||
|
||
| koRn_hey daddy papa roach_between angels and insects evanescence_lacyrmosa ve tabii kiii : MvÖ_canlı yayın,büyük düşler,uyan...(aslında hepsine bayılıyorum:D) |
||
|
||
| Mor ve ötesinin genelde bütün şarkılarını severim.Onun dışında metalllicanın birçok şarkısı aynı şekilde kurbaınında öyle. | ||
|
||
![]() en başta mor ve ötesi bütün şarkıları olsun, kasabıan empire ve shoot the runner ayrıca şebnem ferahın bütün şarkıları düş sokağı sakinlerinin tüm şarkıları, teoman vb. benim için farketmez her tür müziği dinlerim
|
||
|
||
| mor ve ötesi hepsi tabiki...emre aydının da bütün şarkıları... direct-git kurban-yine,yosma çilekeş-kürar,sorma teoman-motosikletli kız panik-unutma,zevki helaa vs.vs.vs.... |
||
|
||
| mor ve ötesi hemen hemen hepsi hiç sıkmıyo pantera floods metallica master of puppets iron maiden 666 number of the beast buz yeni bir son ogün hiç kimse bilmedi duman manası yok daha çok var ama ilk bunlar |
||
|
||
| mor ve ötesi hepsii vega elimde değil uçları kırık ankara alışamadım yokluğuna sokaklar tekin deği......................... duman yürekten ah haberin yok ölüyorum kırmış kalbini ve sayamadıklarımm | ||
|
||
mor ve otesi emre aydın cılekeş sarkılarının hepsı
|
||