|
||
| mvö->hepsi:) manga->yalan kurban->hepsi:) vega & çilekeş->yok:) duman->manası yok, yanıbaşımdan... |
||
|
||
| m.v.ö:hepsi:) manga:dursun zaman çilekeş:kendimden geriye,y.o.k.,yetmiyor duman:yanıbaşımdan,yürekten:)) |
||
|
||
mor ve ötesi-bütün albümleri bu asla değişmez... ![]() ama diğerleri değişkenlik gösteriyor bu sıralar; buz-nefretim kederimden kurban-yine, yalan dostum panik-zevk-i hela,diskotek zardanadam-sarışınlar boktur duman-özgürlüğün ülkesi,yanıbaşımdan... |
||
|
||
mor ve ötesi>>> bütün parçaları ![]() good charlotte>>> I just wanna live simple plan>>> untitled the rasmus>>> sail away çilekeş>>>kendimden geriye daniel powter>>>bad day coldplay>>>clocks |
||
|
||
| düş sokağı sakinler=)ayrılık mor ve ötesi=)tüm şarkıları the cranberries=)zombie,fee fi fo çilekeş&ferman=) senin gibi |
||
|
||
| Pink Floyd - Wall Limp Bizkit - Lonely World Mor ve Ötesi - Tüm Şarkıları en çokta uyan Linkin Park - In The End ve diğer şarkıları Ogün Sanlısoy - Hadi Beni Güldür, Hiç Kimse bilmedi, Bilmece NIN - WISH |
||
|
||
| Pakito-Moving On Stereo MVÖ-Güneye Giderken Redd-Hala aşk var mı Bob Sinclair-Rock this party MVÖ-Serseri Shamur-Gonna Make it MVÖ-Darbe Duman-Ah Redd-Mutlu Olmak İçin.. |
||
|
||
| feridun düzağaç NADAS benim hiç bıkmadığım şarkısı mvö _beyaz ve bu aralar buz_ nefretim kederimden .. | ||
|
||
| mor ve ötesi= kördüğüm gurup ekin = istanbul şafakları ahmet aslan = tanımadığım ten gurup yorum = sıra neferi, felluce umut altınçağ = meymaniye kazım koyuncu =sahrud |
||
|
||
| mvö-hepsi duman-gurbet(özdemir erdoğan cover'ı),seni kendime sakladım badem-sen ağlama anima-hepsi bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam...liste uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gider |
||
|
||
| mvö-şebo-kurban-manga-çilekeş_bütün şarkıları nirvana_smells like teen spirit, lithium linkin park_numb, crawling, ın the end evanescence_going under, lithium |
||
|
||
| eva-broken james blunt-u are beautiful modjo-lady nirvana-where did u sleep last night mor ve ötesi-beyaz,gece,durma öyle,küçük sevgilim.. şebo-yazmamışlar kargo-yıllar sonraaa ...
|
||
|
||
| mor ve ötesi - beyaz, hayat, bir derdim var, cambaz ,sevda çiçeği, küçük sevgilim, ayıp olmaz mı, şirket, aşk içinde, gül kendine...(bu uzar bayağa ) emre aydın - kim dokunduysa sana çilekeş - kendimden geriye ve SAVAŞA HİÇ GEREK YOK |
||
|
||
| mvö,kurban,şebo,arctic monkeys,muse,my chemical romance,duman sum41-still waiting mavi sakal-ne kadar marilyn manson-sweet dreams aylin aslım-senin gibi,ah athena-an vega-sokaklar tekin değil blur-song2 avril lavigne-skater boy,my happy ending yeter artık dimi ama cidden güzel şarkılar
|
||
|
||
| cambaz tamam böceği bitti rüya yerli plaka herşeyi yak |
||