|
||
| arkadaşlar 14 ocakta buluşuyoruz. buluşmada çekilişle imzalı mor ve ötesi albümü verilecektir. Yer:Taksim/ McDonnals önü Saat: 13.00 Tarih:14 Ocak 2007 Pazar |
||
|
||
ben kemal... geliyorum
|
||
|
||
| pazar günleri genelde erkek arkadaşla taksimde falan gezeriz biz. geçerken uğrayabiliriz ![]() belki bende gelebilirim ![]() eğer önemli bir iş çıkmazsa gelirim
|
||
|
||
gelmek çok istiyorum ama yazılı var belki gelirim... çok güzel olur valla...
|
||
|
||
| ben aliş yani alican şey ya üyelik adım isteryaşaistersön kesinlikle oradayım sizi ve tabii MOR VE ÖTESİ ni seviyorum TEŞEKKÜRLER | ||
|
||
| ya istiklal caddesindeki mi yoksa o cadde başındaki mi |
||
|
||
| ya buluşmayı sömestrda yapın sizleri görmeyi çok isterim. | ||
|
||
artık tarihi değiştiremeyiz. kesindir. isteryaşaistersön ne demek istediğini anlamadım.meydandaki McDonals'da olacak. 2 tane mcdonald's var istiklalde hangisi demek istiyor.. biri istiklalin başında diğeri ortalarında... |
||
|
||
| ben dershanede olucam :S | ||
|
||
| ortalarda olanda arkadaşım | ||
|
||
işte bu metronun, otobüs durağının ve akm nin olduğu yer değil mi? Taksim de bir otobüs durağının orada yani istiklal in başında birde istiklal in içinde var mc donalds.. ortalarda olan ilk mc donalds lardan tabelası falan eski... diğeri yeni... |
||
|
||
| orası başı pelincim. daha aşağıda olan. caddenin içinde. solda. | ||
|
||
| ya zaten meydandakini bulursan onun sırasında ilerle biraz... hemen solda kalıyo... ama diikkat et tabelası kırmıızı değil.. altın sarısı renkte.. | ||
|
||
| tamam cevapladığın sağol ben anladım ve evet sabırsızlıkla o günü bekliyor olacağım sizleri ilk defa görmenin sevincini tadacağım neyse tekrar teşekkürler pelin_gece tamam istiklal caddesinin içinde olan diğer arkadaşlara da teşekkürler demeden edemeyeceğim |
||
|
||
he tamam düştü jeton.meydandaki değilmiş demek ki bulurum ben orayı tamam geliyorum. ![]() e tabi. bazıları gibi hayatın istiklal'de geçmiyor ki, değil mi? baksana ezbere bilenler var...
|
||