|
||
| gelmeye çalışacağım inş. gelirim... | ||
|
||
| ya buluşmanın yerinden ben bir şey anlamadım. bilindik bir yer yok mu. çok karışık ![]() şahsen şimdi neresi hiç bir şey anlamadım ![]() |
||
|
||
| verilcek imzalı albüm hangisiydi | ||
|
||
| yaa zaten aranızda mor ve ötesiyle iletişim içinde olanlar var neden mvöyü de çağırmayı denemiyorsunuz??? | ||
|
||
| taksim'in içindeki mcdonnals'ın önünde olacak. neresi anlaşılmıcak gibi anlamadım.. |
||
|
||
| mc donald's önünde sadece buluşacak misiniz, yoksa mc donald's önünde hem buluşup hem de mc donald's'da mi oturacaksiniz? yeni tanışılan kişilerle mc donald's da oturup sohbet etmek ne kadar verimli bir sonuc verebilir? zira yağ kokusu, gürültü vs... ha onu bunu bıraktım yakışıyor mu şimdi mvö dinleyenlerine mc donald's planı? ben nacizane bir öneride bulunmak istiyorum; meydandaki tramvay durağında buluşun (hem tramvayın renkleri de güzel, şahane kontrast var taksim meydaniyla) oradan da geze geze gs lisesinin sokağındaki kafe kafka'ya gidin. biz eski pano sakinleri olarak oraya giderdik. duvardaki aforizmalari okurduk, üstüne konuşurduk entelektuel bir ortam olurdu. sonra geyik de yapardik (tabi el mahkum) poems for laila eşliğinde. güzeldi o günler, aglamak istiyorum... dip not: şahane cheesecake yapar orası.. kendime not: hahaha çok güldüm ayrıca mvö dinleyicilerinin mc donald's fikrine.... |
||
|
||
| biz mc donnalsta oturmayı düşünmedik zaten. sadece bilindik biyer olduğu için buluşma orda yapılsın dedik. ayrıca fikir çok hoş. uyarsa herkeze öyle yaparız. zaten gelenlerden çoğunun taksim'de pek takılmadıpını biliyorum. |
||
|
||
ya arkadaşlar ben isteryaşaistersön yeniyim yani demek istediğim şu siz birbirinizi tanıyorsunuz fakatne ben sizi ne siz beni...tamam istiklal caddesinin ortasında solda bulunan eski altın sarı tabelalı yerde bi kalabalık görüür yanınıza gelirim peki cümleme nasıl başlayayım (ayrıca yeri hala anlamayan varsa istiklal caddesinin içlerine doğru yürüyün zaten sol tarafta tabelalara bakarsanız görürüsünüz gözlerinize güvenin..)şeey merhaba siz morkız...pelin_gece...tazmanyakk ...mısınız?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??
|
||
|
||
| sen gelmeye kesin karar verirsen, biz sana bir şekilde ulaşırız. tek yapman gereken forumu takip etmek. | ||
|
||
| Belki bnde gelebilirim.. | ||
|
||
yok daha neler. yani benim bir iletişimim yok ama yine de söyleyeyim sen mvö olsan gelir miydin?? ya bırak mvöyü ben gelebiliyim ilk önce :)mvönün yerinde olsam var yaa sırf fanlara ayrı bir konser veriridiim...
![]() |
||
|
||
| gelenlerin birbirini tanimasi için şifre de; "ayşe tatile cikti" olsun. kıbrıs çıkartmasinin parolasiydı bu da, hey gidi. |
||
|
||
morveotesifan yazılı kartonlar taşıyın
|
||
|
||
morveotesifan yazılı kartonlar taşıyın ![]() şerefsizim ben aklıma gelmişti ![]() evet yapıştırırız duvara.herkez görsün..
|
||
|
||
| ya da başlayın bir mor ve ötesi türküsü söylemeye kimse ben siiz bulamadım demez : ))) ama bir kartona morveotesifan.com yazarsanız yada kağıt olsun hadi gayet görülürsünüz |
||