|
||
aslında bende hepinizle tanışabilmek isterdim ama tam finallerin ortasında olucam bu buluşmalar devam ederse nerde olursa olsun bende en uygun zamanda size katılmak isterim ve orda zaman dilimi olarak tek bi zaman var kocaman şehir azıcık geciken beş on dakika sonra gelen sizi buluşma yerinde bulamıycak mı o yüzden bi program yaparsanız şuraya gidip şurda takılıcaz filan gibi bence çok ii olur sonucunda kimse üzülmez en azından şimdiden hepinize hoş vakit geçirmeler
|
||
|
||
| heralde bekleriz arkadaşım. zaten kaç kişi tam 1'de orda olacak çok merak ediyorum ben. nereye gidileceği konusunda birşey diyemiyorum arkadaşım. sonuçta bayaa kişiyiz. burdan karar vermek olmaz. eğer sonradan katılırım diyorsan bize ulaşman için telefonlarışırız. gene de ulaşırsın. |
||
|
||
kendim için söylememiştim gecikebilecekler açısından bi öneriydi benimkisi ileriki buluşmalarda elimden geldiince size eşlik etmee çalışıcam görüşebilmek ümidiyle
|
||
|
||
| arkadaslar tarihler cok zamansiz oluyo ya. Bende gelmek isterdim ama yurtdisindayim halen. yariyil tatilinin ortalarinda olsaydi daha iyi olurdu vede daha kalabalik olurdu. Yada yariyik tatilinde tekrar bi organizasyon dusunulebilir | ||
|
||
| düşünülür arkadaşım ozaman da ayarlarız bir buluşma. | ||
|
||
| arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama yeniyim aranızda bir sorun olur mu? napıcaz | ||
|
||
| ooff neden taksimde =((( ben anadolu yakasındayım ve istanbula yeni geldiğim için karşıya geçme ihtimalim çok düşük anadolu yakasındada buluşma olabilirmi | ||
|
||
| TheCoderBoy tamam arkadaşım bu benim kesin kararım başta demiştim zaten neyse haaa kararım mı? geliyorum teşekkürler ister yaşa ister sön |
||
|
||
arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama yeniyim aranızda bir sorun olur mu? napıcaz biz de bir zamanlar yeniydik. çabuk kaynaşan bir topluluk olacağından şüpheniz olmasın. ooff neden taksimde =((( ben anadolu yakasındayım ve istanbula yeni geldiğim için karşıya geçme ihtimalim çok düşük anadolu yakasındada buluşma olabilirmi anadolu yakasında daha önce 2, avrupa yakasında 1 buluşma gerçekleşti. şimdi dengeyi sağlamak için avrupa'da yapmamız gerekiyor. ama emin ol anadolu yakasında da tekrar olacaktır, biz çok sevdik zira
|
||
|
||
| evet bizler taaa küçükçekmece'den gittik anadolu yakasına 2 defa.ve siz taksim'e geleceksiniz. ama anadolu yakası'nda da olacaktır tekrar. ayrıca asla yabancılık çekeceğinizi düşünmeyin. evet biz de öyleyik bir zamanlar.. ama şimdi.. ![]() |
||
|
||
buluşmada tam olarak genelde ne yapıyorsunuz merak ediyorum? yemek ve sohbet mi sadece hatta bol sohbet az yemek mi? böylesi kaynasmka için güzel olurdu eminim gelenler hiç ısınamama gibi bir sorun yaşamayacak benim canım arkadaslarım soğuk davranmaz kimseye hele de biz fanlara. gelebilirsem geleceğim çok isterim
|
||
|
||
| valla karnı aç olan varsa daha böyle yemek alternatifi bol biryere gideriz. geri kalanında da sohbet ediyoruz okadar. daha başka ne yapacaz ki zaten (: | ||
|
||
| cumartesi ye alınabilir ayrıca hangi imzalı albüm verilecekkkkkkkkkk | ||
|
||
| 12sinde dönem bitiyo,biletimi almadım,küçük bi ihtimal de olursa gelirim ve gelmeyi çok isterim | ||
|
||
süper olur aslında! ama sonraki hafta sınavlarım var birbirinden önemli,beraber çalışırsak olur!
|
||