|
||
| arkadaşlar buluşma tarihinde bir değişiklik olmayacaktır. programın tekrarı varmış. yada çok izlemek isteyen buluşmaya gelmez. başka haftalar okul programları yoğunlaşıyor. en uygunu bu hafta gibi gözüküyor. | ||
|
||
ben ilk kez katılcam şimdiden heycan bastı...önceki buluşmalardan bi kaç kopya verinde hazırlanıp gelelim
|
||
|
||
az konuşmak yeterli oluyor.
|
||
|
||
| duman yoluylamı anlaşacağız yada mors alfabesiylemi...az konuşmayı biraz daha açarmısın...! | ||
|
||
Espri yapmaya çalıştım da herhalde beceremedim, kusura bakma Şöyle ki; kalabalık olunca paylaşacağımız şeyler daha fazla olacaktır. Aramızdan birileri kendi konuşma süresini fazla tutarsa, diğerlerini daha az tanımamıza engel olur ki, ben kendi adıma herkesi tanımak istiyorum...
|
||
|
||
Ya kusura bakma sende beni yanlış anladın bende espirine espiriyle karşılık vermeye çalıştım zaten açıklama içinde sağol..pazar günü ilk seni bulcam
|
||
|
||
uzun sırık gibi bişi görürsen o ben oluyorum. züppe ve hippiye benziorum... kolay bulursun
|
||
|
||
uzun olmasamda bendede az çok hippilik var yakamda kırmızı karanfil olacak ![]() |
||
|
||
| şşş ikili konuşmaya girmeyin nan başlık mahvoluyo(: | ||
|
||
| bende gelmek isterem arkidişler | ||
|
||
| gel ozaman. cuma günü son bir liste oluşturup yeni bi başlık açıcam. gelecekler cumaya kadar kesin beirlesinler. |
||
|
||
aahaa bir buluşma daha yine gelicem ama bu sefer karşılaşalım yaaaa geçen lütfi kırdar konserin de tek yürek olup ayrı ayrı durdukk ordayımm 14/01/2007 saat 13:00 mc 'in önü .... gitcek çok yer var taksimdee iyi ki bu tarafta buluşuonuzz...
|
||
|
||
| Arkadaşlar, "gelirim, gelme ihtimalim var, gelsem mi?" diyen arkadaşların tamamını aşağıdaki listeye yazdım. Yanında * işareti olan arkadaşlar, bizim ulaşamama ihtimalimiz olanlar. eğer gelecekleri kesin ise morkız, pelin_gece ya da bana msn'den ulaşabilirler mi? msn adresim: thecoderboy@hotmail.com. Taksim'i yerle bir edecek enerji dolu kıpır kıpır MVÖ fanları: morkız pelin_gece crimson TheCoderBoy didem süslü isteryaşaistersön sezer tazmanyakk * dörtgöz * rockandme * Leo11 * PurPLE DeWiL * sekerhandan * |
||
|
||
| ;Dcok ii ya ne zaman dan beri olmuyodu büyükbir zevkle BENDE GELİYOM YABİDE ARKADAŞ GETİRE BİLİRMİYİZ | ||
|
||
| tamam pelin, kübra'yı sildim listeden. diğer arkadaşların da * işaretini kaldırdım. bakalım artık kimler gelecek, henüz bana ulaşmayanlar var. | ||