|
||
arkadaşlar çok sinirliyim off yarın sınavımız var ve ben bu buluşmaya gelemiycem (ne güzel heycan yapmıştm ) :(ben böyle sınavın taaa... neyse size ii eğlenceler
|
||
|
||
| maalsef katılamadığım buluşma... aradım öğrendim en son 5 kişilerdi. gelince göreceğiz bakalım.. |
||
|
||
| ee naptınız bugün? gidenler anlatsın ya!merak ediyoruz... | ||
|
||
Ya ben bu siteye bi haftadr giremiorm ne iş anlamadım açılmıo hata fln verio delirdim ulaşamadım kimseye..Buluşma da yalan oldu böylece of ya...
|
||
|
||
| sadece 2 gün girilemedi siteye ama buluşmadan birgün önce çok rahat giriliyodu. buluşma oldu. bidahakine sizde inşallah. | ||
|
||
sınavlarıma çalışıyordum ama aklımı oraya veremediğimden geleyim bir 15 dk foruma bakayım dedim. 5 kişiydik meş kişiydik ama buluşma acaip güzeldi. hatta katıldığım en güzel buluşmalardan biriydi ya bu arada kaç tane albüm verilecekti? emrah konuyu ilk açtığında 2 albüm dediği için biz iki kişinin kazanacağı şekilde çekiliş yaptık. gelenler: pelin_gece, thecoderboy, isteryaşaistersön, didem süslü ve onunki mesut gerçi mesut da forumun üyesi ama şu an onun nickini hatırlayamıyorum çekilişte çıkanlar: thecoderboy ve isteryaşaistersön. olmazsa bu iki arkadaşın arasında bir çekiliş daha yaparız.
|
||
|
||
evet, pelin'in de söylediği gibi buluşma çok güzeldi. anlatmayacağım ama hiçbir şey, gelseydiniz bana ne?
|
||
|
||
| yaa anlatsanıza naaptınız?? | ||
|
||
inat değil mi anlatmıyoruz işte bize ne değil mi uğur abi bak çok iyi bir insanım sizi çatlatmayacağım sıkı durun anlatayorum.işte buluşmanın özeti: buluştuk, konuştuk, tıkındık, gezdik, eğlendik, eve geldik. kısa ve öz ehuhehe
|
||
|
||
| bir daha ne zaman olur ben de katılmak isterdim..bu hafta ankaradan gelemedik | ||
|
||
pelin o kadar detaylı açıklamış ki, üzerine ekleyecek hiçbir şey bulamıyorum. tıkınmak işini sadece ben yaptım, lütfen gruba mal etme pelin bir de imzalı albüm kazandım tabi olllleeeeyyyyyyyyyyyyyy
|
||
|
||
gelmeyı cok ısterım ama olmuo:(((
|
||
|
||
gelmeyı cok ısterım ama olmuo:((( ![]() arkadaşım hangi buluşmayı kasteddin ben anlayamadım? tövbe allahım. kilitlenmiştir. |
||
|
||
| valla çok eğlendikk .. ve bir not düşeğim. bir sonra ki buluşmada mor ve ötesiniin tshırtlerini giyeceğiz | ||