|
||
rock herkes gibi düşünmemektir birileri susarken sen coşkuyla haykırırsın olması gerekenleri özgürlüktür farklılıktır ve bide en canlı ve güzel müzik türü
|
||
|
||
| Hafif bir müzik tarzıdır. | ||
|
||
| Rock hayat demekk................... insanın sıkılmadan müzik dinlemesidr...... | ||
|
||
Rock yanlış şeylere Küfretmektir...
|
||
|
||
rock bence sitresimi atacagım bir ilaç vücuduma girmeyen bütün vucudumun hissettigi bir ilaç
|
||
|
||
| insanların stresini atabileceği,,gürültülü ama kuru gürültü olmayan şarkıcıların değil seslerin konuştuğu bir müzik türü... | ||
|
||
| rock bence bir yasam tarzı.isyan,özgürlük,bukadar | ||
|
||
| rock bence haykırmak demek,kimsenin duyamayacağını,önemsemiyeceğine bilsen de gücünün yettiği kadar direnmek demek.. ben rock müzik dinlerken kendimi hep bişeylere karşı savaşıyormuş,o baterinin her vuruşunu duyduğumda sanki stresim azalıyormuş hissine kapılıyorum ki zaten çoğu kişi de eminim bunu hissediyordur.. |
||
|
||
rock müzik bnce pop müzik gibi basit bir müzik değil sözlerinde anlam ve isyan varr!!! rock=özgürlük kesinLikLe katıLıyorum....
|
||
|
||
Ne hissettirdiği daha önemli bence
|
||
|
||
| Herkes Rockçı gibi giyinebilir Rock dinliyor gibi gözükebilir ama herkes Rock müziği hissedemez. Önemli olanda odur zaten hissetmek. Aslına bakarsanız Rock Müziği tanımlamak bana o kadarda doğru gelmiyor. |
||
|
||
Herkes Rockçı gibi giyinebilir Rock dinliyor gibi gözükebilir ama herkes Rock müziği hissedemez. Önemli olanda odur zaten hissetmek. Aslına bakarsanız Rock Müziği tanımlamak bana o kadarda doğru gelmiyor. Evet buda büyük bir sorun ya biz böyle kısımlara özenti vs. diyoruz bencede rakçılık siyah giyinmek, siyah makyaj yapmak vs. değildir... |
||
|
||
Rock başlı başına bir yaşam biçimidir sadece dinlemek değil onu yaşamaktır hayatının bir parçası bir bütünü haline getirmektir rock dinleyen bir insanın (tabi GERÇEKTEN dinleyebiliyorsa ) yaşamıda farklıdır o bunun farkında olmasada çevresindekiler onda bu farkı hissederler. rock dinlemeye başlayan birinin hayat akışıda değişir zevk aldığı herşey değişir O mükemmeldir O farklılıktır O, O herşeydir ................
|
||
|
||
| bence rock bir yaşam felsefesidir.saç uzatıp karalara bürünerek rockçı takılmak değil özgün olmak özgür olmaktır.. | ||
|
||
| rock, dinlerken hissedebildiğinde kendini bulmaktır... | ||