|
||
| siz bir müzisyen olsaydınız; 1.yapacağınız şarkılar nasıl bir tarza sahip olurdu, kimin tarzına benzerdi? 2.kiminle düet yapmak isterdiniz? 3.hangi tema ve konuları işlerdiniz? 4.bir grupta iseniz çalacağınız alet tercihi ne olurdu? (yoksa sadece solist mi olurdunuz? ) 5.fanlarınızla ilişkileriniz nasıl olurdu? ![]() bu da böyle eğlenceli bir konu olsun dedim.
|
||
|
||
| valla güzel bi konu olmuş:)bu yılbaşı ve bayram öncesi baya bi eğlencez:)şaka bir yana ben şarkıcı olsaydım elbetteki rock müzik yapardım...ama protest rock olurdu..asla aşk şarkısı yapmazdım...kimseye benzemez kendi tarzımı yaratırdım:)...müziğimi işçilere,öğrencilere ve yoksullara adardım...ve muhalefetten asla vazgeçmezdimm... | ||
|
||
1.rock soundlu olurdu, hatta metal müzik yapardım müzik açısından HIM, Children of Bodom tarzı birşey olurdu ama söz bakımından kesinlikle mor ve ötesi gibi (beceremezdim ama neyse öyle olmasını isterdim )2.mor ve ötesi, emre aydın, alexi (COB), teoman vs... 3.asla aşk işlemezdim, gıcık oluyorum aşkla ilgili şarkılara aşk olacaksa ayrılık ile ilgili olurdu... "ben seni severim, çok seni severim" tarzı birşey değil.özellikle işleyeceğim konular güncel, dünyadan olurdu. bir de gıcık olduğum insanlara üstü kafalı laflar söylerdim, anlayana...4.çıkış yapacak olsam bu tek başıma olmazdı, mutlaka bir grupda olmak isterdim.konumum ise, bass gitar ve geri vokal olsun isterdim. 5.bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmak istemem.yani mvö bana kayıtsız kalmasın istemiyorsam, ben de kimseye kayıtsız kalmam. hem zaten bunu seve seve yaparım, onlarla iyi ilişki kurarım hatta arkadaşım yaparım hepsini ![]() bu arada "geniş zamanın hikayesi" ile yazdım ama bu değil ki bunlar olmayabilir. belki benim de bir grubum olur ve bu istediklerimi yaparım (inşallah )
|
||
|
||
öncelikle çok güzel bi konu seçmişsin tşkrler makinaya bi erkek katılımcı alsalardı ki malumunuz almıolar Mor ve Ötesine sormak istediim aklımda günlerdir soru cvp şeklinde kurduum bi konuydu bu ![]() 1)tarzım kendi hoşlandıım müzik türü olan özellikle altını çiziorum Türkçe rock olurdu ki kısmetse olucak 2)ben Şebnem Ferah gibi çok sevdiim bi sanatçıyı tercih ederim düet için ... bi mezosoprano soprano karışımı Şebnem'le benim gibi deersiz bi bariton sahnede çok hoş olurdu bence ![]() 3)ben soyut kavramlardan çok haz aldıım için tüm şarkılarımı aklın bir kaç sefer dinlemekle diilde düşünerek çözülebilicek sözler üzerine kurmayı düşünürüm ... ve temelde yatan düşüncem ise şu kirlenen ve 3. dünya savaşına ramak kalmış Dünyada savaşın sevebiliceimiz bizi mutlu eden şeyleri kaybettiriceinden çok Barışın bize çok şey kazandırıcaı (yani Barışın bize yeniden mutluluu kazandırıcaı) ...4)ve yine kısmetse grup olucak ben vokal,gitar da olucam ama amacım asla piyasaya adım atmak diil 5)Fan mevzusuna gelince müzikle uğraşan birisinin ne kadar boş zamanı olucaını tahmin edebiliyorum ve bu boş zamanı yine müzikle geçirebileceinide çünkü müzik bi yaşam biçimidir bence ve bunu benimsemiosa o kişi BencE müzik yapmıodur yani bu sebepten fan olmak zor iş ama tüm konserlerde şöyle bişi yapmaı düşünürüm küçük bi kura ile birisini veya ikisini seçip onlarla sahnede şarkı söylemei düşünürüm
|
||
|
||
| 1)kesinlikle türkçe rock ağırlıklı olurdu.mor ve ötesi şebnem ferah karışımı bişeyler yapmak isterdim. 2)şebnem ferah mor ve ötesi teoman evanecance ((nerdeeee ))3)valla o günkü ruh halime göre değişirdi bende fazla aşk şarkıları yazmazdım veya seslendirmezdim çünkü rock denilen şeye isyan, baş kaldırış daha çok yakışıyor ![]() 4)solist olmak isterdim.(bu arada sesim iyi değildir )5)biraz gizemli olmayı isterdim özelliklede solistsem ama kendimi fanların yerine koyunca yok istemiyorum ![]() mesela 2 ayda bir fan sitesine girerdim ve de fanlarımla konuşurdum.
|
||
|
||
| 1. Biraz sert soundlu bir rock olurdu çünkü ağırlıklı olarak metal dinliyorum, şarkı sözlerinin anlamlarına çok dikkat ederdim ve mor ve ötesi gibi kaliteli, mesajlar içermesine dikkat ederdim 2. Tabii ki mor ve ötesi ve Aydilge 3.Herkesin ortak dertleri ve artan yalnızlık, ehrşeye rağmen olumlu olabilmekten bahsederdim ve siyaset de içerirdi. 4.Elektro gitar 5.Eğer ortada gerçek bir fanlık varsa onların yalnız olmadığını belirtir ve elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırdım. En azından zaman buldukça siteye girer ya da e-postaları yanıtlamaya çalışırdım.. |
||
|
||
| Haluk Levent in tarzına benzerdi, Haluk Levent ile düet yapmak isterdim,ülke sorunlarını konu alırdım, gitar + vokal olurdum, fırsat buldukça fanlarımla buluşurdum Yani herhelde böyle birşey olurdu... |
||
|
||
| kesinlikle dumanın tarzına benzerdi, şebnem ferah düeti ii olabilir ,konular değişir sürekli,sadece solist olup boş zamanlarımdabardan çıkmazdım | ||
|
||
| ehu ben zaten bi müzisyen olmak için atılım yaptım 1 ay 1 haftadır gitar kursuna gidiorm neyse ben müzisyen olsaydım 1.rock,dumanın tarzına benzerdi heralde 2.duman grubuyla düet yapmak isterdim 3.o zamanki ruh halime bağlı bu soru 4.gitar türü sanırım 5.sıkı.... |
||
|
||
BEN BİR MÜZİSYEN OLAYDIM AVRİL'İN TARZINA BENZERDİM.VEGA İLE DÜET YAPABİLİRDİM.ŞARKILARIM GENELDE AYRILIK ÜZERİNE VE İNSANLARA DERS VERİCİ ŞARKILAR OLURDU.GRUPTA SOLİST BEN OLURDUM AYRİYETEN ELEKTRO GİTAR ÇALARDIMM.FAN SİTEMDE FANLARLA BİRLİKTE SOHBET GÜNLERİM OLURDU.ONLARLA SOHBET EDERDİM..
|
||
|
||
| sert müzik olurdu tarzım yanı sıra dilimiz için az çok roco değil de sert müzik demeye çalışalım ya da durgun sert ... neyse şebo nun tarzına benzerdi şebo ve mor ve ötesi ile düet yapmak isterdim solist olur hem de gerekirse gitar çalardım yaşanmış sayfaları ve yaşanmış kırıntıları( kastım kör gözle bakılan yalnız öyle olmamasına inandığım şeyler) dünya yalnızlık ve benzeri konuları ele alırdım dinleyenlerimle de aramda şu cümle yeterli mi şah damarından daha da yakın olurdum... TEŞEKKÜRLER | ||
|
||
| bateri, gitar kullanımıa önem verirdim...rock olurdu(kesinlikle)... tarzım şebnem feraha bezerdi... şebnem ferah, vega, çilekeş, amy lee düet yapmak istediklerim olurdu;)))) albümün adı:MÜREKKKEP LEKESİ olurdu konusu, bulutların gizemle verdikleri şekiller, okyanusun dibindeki gölge hayatın izleri, rüzgarların sıcaklığını ensesinde hisseden insanlar ve şimşeklerdeki ritimler;)))))))) solist olurdum... fanlarıma yakın olurdum ama herzaman korumalarla gezmemeye özen gözterirdim....çok fazla öpmelerini istemezdim ama tokalaşabililer;)))))))) |
||
|
||
| harunla küçük sevgilime düet yapmak | ||
|
||
| tarzım heralde kesın cradle of filth grubunun tarzında olurdu bass çalardim bir de solist olurdum heralde ee fanlarla da ılıskılerı iyi tutardım tabiki de sonuçta benı taşiyan onlar olur yani ![]()
|
||
|
||
| 1-duman/mvo karısımı bi şey olurdu.. 2-kaan/harun ve sagopa ile şööle super bi şey olsa ii olurdu.. 3-mvo gibi hafiften politika.. 4-bateri olurdu heralde.. 5-beni seveni ben daha cok severim:) |
||