mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: siz bir müzisyen olsaydınız?

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9

yoma 03.01.2007 17:37:10
tabiki ROCK müzik tarzıma gelince farklı olmaya çalışırdım müziğimin kimseye benzememesini isterdim kiminle düet konusuna gelince duman şebo yada mvö olurdu yada haluk levent dorian aydilge çalmak istediğim alet ise bateri olurdu yada elektro gitar tema ve konular gelince ise isyankar protestocu bir yaklaşım içinde olurdum yanlış olan herşeyi eleştirirdim fanlarıma gelince da tabikide önemli beni sevenler birleşmiş hakkımda ii şeyler düşünüyo elimden geldiğince okur cevap yazmaya çalışırdım;)

crazyatik 03.01.2007 18:12:27
black metal yada melodic metal olurdu Cheesy şebnem ferah duman yada satyricon in flames gibi yabancı gruplar da olabilirdi
elektrogitar yada bassgitar çalmak isterdim  Wink fanlarla bi eleman yardımıyla ilişkili olurdum temalarım ise ölüm, yalnızlık, insanlık ve aşk olurdu ve yanlış giden herşeye dil uzatırdım...

seahorse 03.01.2007 18:26:46
 tarzım rock olurdu ama her şerkının içinde mutlaka keman ya da flüt gibi değişik enstrümanların kullanılmasını isterdim.düetin şebnem ferah ya da mvö,aylin aslım...olmasını çok isterdim.çalmak istediğim enstrüman elektro ya da bass gitar olurdu.şarkılarımın içinde her türlü duyguyu işlemek isterdim.fanlarımla da yakın olmak isterdim.onların fikirleri,düşünceleri benim için önemli olurdu.tabi bunların hepsi hayal Cheesy

grkan4889 03.01.2007 22:32:40
protest tarzda müzikler yapardım solist olmak daha ii o yüzden solist olmayı isterdim.
ama baterist ve gitarist de güzel.

nes-li-han 04.01.2007 16:29:58
çok güzel bir konu seçmişsin Smiley
1. Kesinlikle Rock olurdu, mvö tarzına benzerdi Wink
2.Harun tekin, Kaan Tangöze veya Koray Candemir ile isterdim
3.Aşk dışında pek çok konuda olabilir, mesela güncel konularla ilgili olabilirdi,rock müziğe yakışacak konular seçerdim
4.Grubun solisti olmak isterdim
5.Fanlarımla çok yakın olurdum,fan siteme girer onlarla sohbet ederdim Smiley Yani beni sevenlerin sevgilerini karşılıksız bırakmazdım Wink

ceylin 04.01.2007 16:37:37
şebnem ferah olurdum...
Smiley

status_fly83 04.01.2007 22:33:29
1) ya bentarzımın alternatıf rocktan yana kullanırdım ya ozellıkle grubumda turntable ve klavye kulanırdım yanı manga yada cılekes gıbı bı grub olurduk heralde

2)teoman harun'cugum sebooo ve sagopa yla duet yapmak ısterdım ya  cok sey mı ıstıyorum sızce...

3) savas olum ve ınsan sevgısı ve utopık konulara agırlık verıyorum...

4) elektro gıtarda rıtım tutar ve solıstlık yapardım...

5)fanları da unutmadık tabı onlar bızım herseyımız Cheesy en cok onlıne olan uyeyı yanı foruma elınden geldıgınce bıseyler yapmaya calısan arkadasları studyoyada bızı ızleme  fırsatı saglardım .........

yeşil reçete 05.01.2007 13:53:56
1)rock müzik yapardım....kimseye benzemezdim.ama yine de şebnem tarzı birşeyler çıkardı.buna da eminim
2)manga dan ferman la olurdu...kendisi düetlerde başarılı...
3)içimden gelenleri yazdığım için illa şu olsun diye düşünmez,akışına bırakırdım.
4)fanlarımla ilişkim son derece iyi olurdu,onlarla elimden geldiğince konuşur eleştirilerini göz ardı etmezdim. ;)mesela siteme ilk üye olan ilk dinleyicime konserde söylediğim şarkıyı ona armağan ettiğimi söyleyip küçük 1 jest geçerdim Wink Grin

major 09.01.2007 20:15:05
Ben zaten Müzisyenim Cool

Pam!ecu 13.01.2007 11:56:06
1-mor ve ötesi pamela karışımı bişey olurdu
2-Pamela ve Harun'la düet yapmak isterdim
3-aşk hariç her konu üzerinde işlerim
4-benim  zaten grubum var gitar çalıyorum ve solistim
5-fanlarımla iç içe olurum

the_night_scream 15.01.2007 18:14:51
1-ben zaten bi müzisyenim ve rock tarzındayım
2-şebnem ferah
3-korku içerikli olabilir
4-şu an gitaristim ama bateriyi de çok isterdeim
5-makaraya devaaaaaaaaaaaaaaaaaam

cagico 25.01.2007 18:29:36
güzel bir konu olmuş bu! Cheesy
öncelikle büyük ihtimalle şebnem ferah ve mor ve ötesi karışımı bir şey olurdu.
şebo,mvö,bulutsuzluk,duman,ferisun düzağaç düet yapmak isteyeceğim şarkıcılar olurdu.
özellikle bir konu olur muydu bilmiyorum.hayata ve insana dair bütün konuları işlerdim.
bir gruptaysam ya gitar ya da bateri çalardım.
fanlarımla ilişkim de çok rahat olurdu ya.çok ilgilenirdim.bana rahatça ulaşabilrlerdi.özellikle menajerime benden habersiz birine bir şey söylememesi için sıkı sıkı tembih ederdim.yani mesela bir fanım aradığında ve bir şey istediğinde bana sormadan menajer bir şey diyemezdi,dedirtmezdim.fan-şarkıcı ilişkisinden çok,arkadaş gibi olmaya özen gösterirdim.ulaşamayacakları birini sevmek bir zaman sonra sevmemelerine neden olabilr çünkü.

TheCoderBoy 28.01.2007 02:55:33
1.yapacağınız şarkılar nasıl bir tarza sahip olurdu, kimin tarzına benzerdi?
--> Rap müzik yapıyorum, müzik içeriği olarak klasik ya da halk müziği motifleri ile bezenmiş tekno tercih ediyorum. Vokal olarak ise zannedersem eminem'e benzerdim, sesim çok başarılı değil çünkü Grin

2.kiminle düet yapmak isterdiniz?
--> the cranberries, onlar da benim gibi savaş karşıtı olduğu için..

3.hangi tema ve konuları işlerdiniz?
--> savaş..

4.bir grupta iseniz çalacağınız alet tercihi ne olurdu? (yoksa sadece solist mi olurdunuz? )
--> eğer rock müzik yapsaydım elektrogitarı tercih ederdim. şu anda ise turntable kullanabilmeyi istiyorum..

5.fanlarınızla ilişkileriniz nasıl olurdu?
--> yapmacık olmayan, samimi davranışlar sergilerdim. elimden geldiğince isteklerine cevap verebilmek isterdim..

pelin torunum süper konu gerçekten. gece gece takdir ettim bak seni Grin

kaanyok 28.01.2007 15:44:13
walla ben gitar çalmayı bile 4 senedir geliştiremiyorum ,müzik ruhum da yok ,ama olsaydım kimseye benzemek isteezdim kendim gibi olurdum

ordinaryus 28.01.2007 15:47:21
1- rock müzik yapardım herhalde. her ne kadar özgün olmak istesem de tarzım mor ve ötesi ne benzerdi sanıyorum.
2- mvö ve şebnem ferah ile
3- hayatı işlerdim tüm yönleriyle
4-solist olurdum ama elektro gitar da çalmak isterdim
5-iyi olurdu herhalde onlara daima gülümserdim  Cheesy Smiley Wink

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9