|
||
berbat sesimle ve yeteneksizliğimle düşünemiyorum bile... en iyisi ben dinleyici olarak kalıyım
|
||
|
||
| 1-mor ve ötesi ve metallica nasıl bir mix olacağını düşünemesemde ne kadar:S 2-hmm zor baya yaa ama harun tekin, şebnem ferah,amy lee,björk ve tori amos.. 3-ya ben bunu işleyeceğim şarkılarımda diye oturup söz yazmaya kalkarsam pek birşey yapabileceğime inanmıyorum sözler 'o an'ı yaşadıktan sonra kendiliğinden yazılır zaten ama beni en çok etkileyen konularda dünyada olmuş ve hala olan kirli çıkar işleri.aşk konusunda pek bi'şey yazabileceğimi sanmıyorum:D 4-baterist olurdum 5-ya tabii ki de isteyenle tanışırdım ama fazla da ileriye götürmezdim bu ilişkilerimi ya da şanslı olan 50 kişi haricinde kimse benimle yakın olmazdı diyeyim:Dçünkü eğer dinleyici kitlesiyle bu kadar sıkı fıkı olursan sosyal ilişkilerinden dolayı da yargılanırsın ki türkiye basın ve yayını bunu da pireyken deveye çevirmesini iyi bilir dolayısıyla rahatsız ve mutsuz bir sanatçının iyi işler yapabileceğini de sanmıyorum.. çenem düştü yine kusura bakmayın.. |
||
|
||
| ben bir müzisyen olsaydım 2 seçenekli tarz yapardım biri rock diğeri özgün olurdu şebnem ferah veya gurp yorum un tarzına benzerdi.şebnem ferah veya hayko cepkinle düet yapmak isterdim.siyasi konuları müzik akışına koyardım.gitar((çalıyorum zaten)).fanlarımla konserler dışında da görüşebilirdim.=) | ||
|
||
| 1. rock olurdu alternatif olrdu kendi tarzımı yaratırdım cok iyi cover yapardım 2.düet yapamzdım çünkü bateristim ama alen konakoğlu burak gürpınar ve kerem kabdayıyla çalışmak isterdim 3. dinleyicinin istediği her konu için bi albüm yapardım bunlar sanırım ask orta doğu ve bussa sövme gibi bi albüm olrdu yada eskileri anmak için barış manconun bi cover yapardım kurban sarı çizmeli mehmet ağayı yapıoda ben bneden yapamiyim ki ![]() 4.bateri 5. turnelerden zaman bulacaımı sanmıorm ama ocyi sevdiim için sevenlerimle ilgilenirdim:D |
||
|
||
siz bir müzisyen olsaydınız; 1.yapacağınız şarkılar nasıl bir tarza sahip olurdu, kimin tarzına benzerdi? Değişik ensturmanları rock müzik içerisine dahil ederdim, kimsenin tarzına benzemezdi. 2.kiminle düet yapmak isterdiniz? Aa şarkı da mı söylüyorum.. Hmm.. Şebnem Ferah, Robert Plant.. bir dakika ya neden ben düet yapmayı istiyorum.. onlar istesinn ![]() 3.hangi tema ve konuları işlerdiniz? Hmm hayata dair her şey şarkı konusu olabilir benim için. Hatta hayata dahil olmayanlar bile olabilir. bknz. fantastik konular-blind guardian ![]() 4.bir grupta iseniz çalacağınız alet tercihi ne olurdu? (yoksa sadece solist mi olurdunuz? ) Hmm gitar, mızıka,klavye .. bu liste uzar gider.. =) 5.fanlarınızla ilişkileriniz nasıl olurdu? ![]() Kötü olmazdı heralde. Yazılan e-postalara çok dikkat eder, mutlaka cevaplamaya çalışırdım. bu da böyle eğlenceli bir konu olsun dedim. ![]() iyi demişsin =) |
||
|
||
rock müzik ağırlıklı olurdu, ama metale yakın parçalar da çıkarmak isterim. grubumda ara sıra arp, piyano, keman ve balalayka da çalınmasını isterim. rock olucak diye her zaman kafa şişirmenin alemi yok metallica, korn, lost prophet gibi gruplarla düet yapmak isterdim -çünkü müziğim onlarınkiyle uyumlu olurdu- siyaset, intihar ve insanı çileden çıkaran ne varsa onun üstüne şarkılar yazardım... grubumun biricik bassçısı olurdum -ki olucam da inşallah -fanlarımla ilişki kurmazdım. zaten hiç fanım olmazdı, herkes grubumun solistine aşık olcağından ben bira ve yalnızlığımla sade bir hayat sürerdim
|
||
|
||
| çok güzel konu zaten müzisyenim ve kendi felsefemde sözler yazıyorum solist+gitar ilgileniyorum harunla düet yapmayı isterdim fanlarla sürekli internetten konuşmak isterdim temayla sınırlandırmamak gerekir bence konuyu. |
||
|
||
| bikere öncelikle kendi tarzımı yaratırdım kesinlikle aşk şarkısı olmazdı ve rock yapardım | ||
|
||
Mor ve ÖTESİ gibi Şebnem ferah'la da düet yapmak isterim hemde çok..
|
||
|
||
| rock müzik yapardım farklı benzersiz ama insanların kendni bulabilecği bir müzik yapmaya çalışırdım mvö cem adrian şebo evanescenceyle düet yapmak isterdim bateri veya bas gitar çalmak isterim fanlarıma tabiki önem verirdim | ||
|
||
| 1)mvo gibi olurdu ama tam degil kendime has bir tarzım olsun isterdim 2)harun tekin emre aydın sarp gibi kişlerle düet yapmak isterdim 3)aşk insan sorunları siyasi gibi her şarkımda farklı işlerdimm 4)gitar ve keman çalmak isterdim 5)ii olurdu ne samimi ne uzak çok samimi olmazdım çünkü kimsenin içini bilemezsin |
||
|
||
| 1-MVÖ ya da Green Day gibi bir tarzım olurdu ama onlar kadar başarılı olabilirmiydim bilemem. 2-Tabiki de MVÖ ile düet yeter de artar bile ah ah nerde???!!! 3-Ben de aşkı işlemezdim.Siyasi,ayrılık,tuhaf konulara yer verirdim şarkılarımda. 4-Elektro gitar çalardım.En fazla Kerem Özyeğen ve Burak Güven gibi yardımcı vokal olurdum. 5-Fanlarıma yeterince ilgi gösterirdim.Ülkemin her yerinde sıksık konser vermeye çalışırdım. ![]() |
||
|
||
| şebnem ferah_ mor ve ötesi_duman ve teoman karışımı bi şeyler olurdu kesinlikle | ||
|
||
| 1.yapacağınız şarkılar nasıl bir tarza sahip olurdu, kimin tarzına benzerdi? kimseye benzemek istemezdim ama trip-hop ve rock ağırlıklı olurdu galiba 2.kiminle düet yapmak isterdiniz? mvö ile düet yapmak çook isterdim aylin aslım ile düet isterdim ve bide tabiki muse ile=))) 3.hangi tema ve konuları işlerdiniz? kendi düşüncelerim,hayallerim,yaşadıklarım olurdu 4.bir grupta iseniz çalacağınız alet tercihi ne olurdu? (yoksa sadece solist mi olurdunuz? ) solist olurdum çünkü sesim çok güzeldir ama gitarda çalardım... 5.fanlarınızla ilişkileriniz nasıl olurdu? ben öyle asla havalara girmezdim ünlü olunca çünkü bende görüyorumki ne kadar onlardan uzak olursanız o kadar fanlar sizden soğur.işte bende bir kerem özyeğen gibi olmak isterdim sıcakklanlı,fanlarla iletişimi iyi olan falan=),hem zaten ünlü olsam bir hat alırdım ve o numarayı sadece hayranlarıma verirdim tabi fazla rahatsız etmemeleri şartıyla ne bileyim msn adresi falan açardım onlarla konuşurdum çünkü böyle şeyler her zman fanların istedikleri şeylerdir=) |
||
|
||
| ben bir müziyen olsaydım mor ve ötesi veya teoman ya da manga tarzında bir müzik yapardım.. | ||