|
||
| Klavye çalmak=) | ||
|
||
| BEN BİR MÜZİSYEN OLSAYDIM(EN BÜYÜK HAYALİM BU)YAPACAĞIM ŞARKILARI KLASİK MÜZİK VE ROCK TARZINDA OLURDU.ROCK OLARAK MOR VE ÖTESİ GREEN DAY AVRİL TOKİO HOTEL EMRE AYDIN DUMAN EVANESCENCE KARIŞIMI BİR MÜZİK YAPARDIM.KLASİK MÜZİKTEYSE BACH MOZART BETOOVEN HENRİ PÖRSIL J.STRAUSE GİBİ SANATÇILARI ÖRNEK ALIRDIM.MOR VE ÖTESİ GREEN DAY TOKİO HOTEL VE EMRE AYDINLA DÜET YAPMAK İSTERDİM.GREEN DAY VE MOR VE ÖTESİ GİBİ BİRAZ POLİTİKA VE EMRE AYDIN GİBİ HAFİF HÜZÜNLÜ ŞARKILARI TEMA OLARAK SEÇERDİM.EĞER ÇALACAĞIM BİR KLASİK MÜZİKSE PİYANO VEYE ÇELLO ROCKSA ELEKTRO GİTAR VEYA ÇELLO ÇALMAK İSTERDİM.FANLARIMLA İLİŞKİLERİM ÖNCELİKLE BEN BİR FAN SİTESİ AÇARDIM V DÜNYANIN HER YERİNDE KONSERLER VERMEK İSTERDİM Kİ YAPTIĞIM MÜZİK HER YERDE DUYULSUN(Kİ EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİ DE DÜNYAYI GEZMEK) | ||
|
||
gitarda olurdum herhalde
|
||
|
||
| 1.yapacağınız şarkılar nasıl bir tarza sahip olurdu, kimin tarzına benzerdi? 2.kiminle düet yapmak isterdiniz? 3.hangi tema ve konuları işlerdiniz? 4.bir grupta iseniz çalacağınız alet tercihi ne olurdu? (yoksa sadece solist mi olurdunuz? ) 5.fanlarınızla ilişkileriniz nasıl olurdu? 1-idollerimin baştan olacağı kesin;mor ve ötesi,bulutsuzluk özlemi,şebnem ferah zarzında olurdu. 2-tabikide idollerimle :)ve emre aydın olabilir. 3-öncelikle dünyayı ele alırdık.dünyanın gidişatı ve durumu olabilir.daha sonra geçmişimizle ilgili konuları,tabi bu arada siyasete olanlar olmuşlarıda vurgulardık grup olarak. 4-les paul kasa elektro,vokal olurdu. 5-fanlarımızla ilişkilerimiz seviyeli gerçekten bize deger veren müziğimizi ve bizi seven arkadşaların kullandığı seviyeli siterde onların yöneltmek istediği sorular oluduğu zaman irtibata geçe bilirdik.
|
||
|
||
kesınlıkle bır rock gurubunda olmak ısterdım solıst yada vokal olmayı ıstıyorum ama batery calmakta cok ıstıyorum ama secemıyorum ve ben boyle bır fırsatı kacırdım cunku benı ısteyen gurupta solıst ve baterıst eksıgı vardı ben dusunurken baska bırı alınmıs cok uzuldum kı hala ole ama hala secemıyorum
|
||
|
||
| 1-mvö tarzı olurdu 2-harun tekin şebnem ferah 3-sosyal içerikli olurdu aşk falan filanda olurdu ama daha az yer verirdim 4-solist ve gitarist 5-ilişkim iyi olurdu ama seviyeyi korurdum özenti olduğunu anladığım anda yüzlerine bakmazdım gerçek dinleyicilerimle herzaman yakın ve içten olurdum |
||
|
||
| asla olamam ama Kerem gibi bir gitarist olmak isterdim kesinlikle,bir grubum olsun isterdim ve arka planda olmak isterdim,arad bir burak abinin yaptığı gibi albüme benim sesimle yorumlanan bir iki şarkı konulurdu.şarkılarım tuhaf duygular,karbasanlar ve politika üzerine olurdu,ayrıca dahil olduğum grupla beraber politik görüşümüde söylerdim.tarzım vega ve mvö tarzı olurdu %70 mvö %30 vega şeklinde.deniz gibi hoş bir hanım olmak isterdim,şebnem gibi duygulu olmak hem isterdim hem istemezdim,kerem k. kadar zeki olmak isterdim. ama en çok hep kerem özyeğenin dibinde olmak isterdim,onu gördüğüm andan itibaren bir daha gözlerimden kaçırmazdım,ee aşk böyle bişey ayrıca benim kerem olduğum gibi bana aşık olan var olursa çok sevinirdim heralde,fanlarım için çok şey yapmaya çalışırdım,yapacağım ilk şeyde benim de bir insan olduğumu hatırlatmak olurdu heralde. şebo gibi onları çok sevmeye çalışırdım,onun gibi olmak isterdim- o konuda..
|
||
|
||
bir müzisyen olsaydım fazla duygusal şarkılar yazmak istemezdim . daha çok eğlendirici motive edici pozitif şarkılar yapardım punk rock grubu olsa süper olurdu
|
||
|
||
sesim berbat ama batterimle cok güzel seyler calardim, mvö'le beraber calmak isterdim
|
||
|
||
| rock olurdu tabi , mor ve ötesi gibi şebnem ferah, emre aydın,harun tekin ve birol namoğlu ile düet yapmak isterdim dünya da olanlar gitar çalmak |
||
|
||
rock olurdu tabi , mor ve ötesi gibi neredeyse aynısı gibi bişi olabilir ama yazmasaydın şebnem ferah, emre aydın,harun tekin ve birol namoğlu ile düet yapmak isterdim dünya da olanlar gitar çalmak ![]() kesinlikle bir kere emre aydınla bir şarkımız olurdu(o da en az) gripinle de ![]() vega'dan denizle de aslındaa dördümüz bir rock şarkısında benim elimde elektro gitar emre 'de normal gitar,murat da da elektro karşılıklı söylerdik... ![]() ama nerde işte sadece bir düşünce... |
||
|
||
| ben müzisyen olsaydım: Eğer yeteneğim varsa Scream vokal yapmaya çalışırdım hem zaten gıcık olan da çok.örn: hayko |
||
|
||
| Ben bir müzisyenim, Onno Tunç, Cem Karaca, Barış Manço şarkılarını coverlayıp arkadaşlarla çalıyoruz zaten. Ama onlarda bilirler ben olmasam Kırmızı Şarap ( Bizim Grubun Adı ) hiçbirşey demektir. Geri vokal ve Jazz Bass gitar çalarım... Ana vokalimiz bir kız olduğundan geri vokallerde hiç zorlanmıyoruz aslında... | ||
|
||
| güzel bir konu.....!!! 1_)kesinlikle hayatrock olurdu. 2_)görüşlerimin aynı oldugu tüm grublarla. 3_)dünyada olumsuzluk ve hayır getiren herşeye. 4_)ritim gitar çünkü solisti olmak isterdim,şarkıyı söylerken zorlanmamak içinde. 5_)çook iyi.çünkü;fan dedigimiz topluluk zaten bazı şeylerin arkasında olan kişilerdir.ee benm müzigimi benm fanım dinliyecekse neden onunla içli dışlı olumyayıp onun dedigini yapmıyayım...! |
||
|
||
| 1.loreena mckennit tarzındda olurdu 2.loreena mckennit 3.barışı savaşları 3.iki uç nokta ya çello roc grubunda isem batari |
||