|
||
| 1.kimsenin yaptığı müzik tarzına benzemezdi herhalde.. 2.hayko cepkin !!! kahramanımm...3.o an aklıma ne gelirse.. 4.solist olurdum herhalde... ![]() 5.110 grubunun fanlarıyla olan ilişkileri gibi olurdu herhalde..seviyorum abilerimii..
|
||
|
||
| 1.türk rock olurdu.sakin' in tarzına benzerdi 2.harun tekin,sakin,feryal öney(kardeş türküler) 3.o anki ruh halime bağlı olurdu.ama barış kardeşlik temalarını işleyen şarkılar yazmak isterdim. 4..gitar çalardım.(solist bile olabilirim belkide )5.güzel olurdu heralde
|
||
|
||
gruplardan mvö ve duman gibi olurdu düetimi tabiki harun şebnem ferah ve hayko cepkinle yapardım genelde siyasi ve halkı ilgilendiren konuları işlerdim elektro gitar ve solo yapardım onların istekleri tabiki beni büyük ölçüde yönlendirirdi ee yani uzun lafın kısası onlar bana hayransa bende onlara hayranımm
|
||
|
||
| Öyleyim zaten, 1. Vodka grubunda basistim, 2. Geri Vokalim, 3. Grubun kurucusuyum, 4. Hayran Olduğumuz Mor ve Ötesi ile düet yapmak isteriz, 5. Bilmem daha napabiliriz acaba? |
||
|
||
| 1 mor ve ötesi nin tarzına benzerdi 2 mor ve ötesi , şebnem ferah basata ... 3 tarzım mor ve ötesi ne benzedıgıne gore konularda aynı 4 gıtarıst ,gerı vokal 5 yakın ilişkiler kurardım . fanlara ozel ucretsız konserlerım olabılırdı benım aklımda bır rock grubu kurmak var hatta ismi bile hazır ama söylemem ![]() |
||
|
||
mor ve otesi gibi olurdum ..tabi onlar tek onlar gibi bir tane daha olmaz. harun tekin ile kücük sevgilim,kordüğüm,bazen daha sayamadığım bütün şarkılarıyla düet yapmak isterdim... ayy bayılırdım heralde.. konusu mvo konuları olurdu tabiki.
|
||
|
||
| 1.Alternatif rock olurdu ve tabii ki mor ve ötesine benzerdi 2.Harun'la ,Teoman'la.. 3.Aşk,dünya,insanlar vb birçok konu 4.Solist 5.Çok samimi olurdum heralde..Sanki çok yakın bir arkadaşıymışım,ailesinden biriymişim gibi..(Herhalde sevdiğim hiçbir ünlü bana öyle davranmayacağından olsa gerek..) |
||
|
||
| 1.tabiki türkce rock, mvö ve sebonun tarzına benzetmeye calısırdım. 2.mvö.sebnem ferah. ile düet yapmak isterdim ![]() 3.aslında suan mvo hanki konuları agırlıklı olarak ele alıyorsa bende o konuları ele alırdım.cok fazla ask yer almazdı içinde.daha cok barıss az politika falan.. 4.solist olurdum aynı zamanda da gitar calardım. 5.2-3 ayda bir fana ugraronlarla konusurdum vaktim oldukca da onlarla bulusurdum . |
||
|
||
ben bi grup kurmayı tercih ederdim ve elektro gitar çalıp vokalde olmak isterdim. düetimi tabii ki mor ve ötesi veya şebnem ferahla yapğmak isterdim
|
||
|
||
| kesınlıkle rock yapardım mor ve otesı karısm lınkın park olurdu galıba mor ve otesıyle valla bılmorum solıst ve gıtarıst olmak ısterdım kesınlıkle cok ıyı onlarla sohbet ederdım herhalde |
||
|
||
| 1)Kesinlikle rock müzik olurdu ve Mor Ve Ötesi'ne benzerdi.(tabi becerebilir miyim bilmem) 2)Mor Ve Ötesi'yle,Emre Aydın'la. 3)güncel,dünyadan Mor Ve Ötesi gibi hafiften politikada olurdu. 4)Solist ama gitarda çalmak isterdim.(Harun gibi) 5)Arada bir fan siteme girip fanlarımla konuşurdum. |
||
|
||
| öncelikle sorular güzelmiş...ondan sonra 1-tabi ki rock.. 2-emre aydın ve mor ve ötesi olurdu zannedersem... 3-genel ama aşkı severim ben... 4-kesinlikle gitarist ve aynı zamanda solist.. 5-fan siteme girip bakardım ama konuşurmuydum bilemem.. |
||
|
||
| 1. söz içermezdi. apocalyptica'nınkiler gibi olurdu. 2. yapacağım tarza pek uymaz ama marilyn manson ![]() 3. söz yok ki müzikler, içimden geldiği gibi olurdu. hani siz şiir yazarken nasıl bir anda oluyorsa ![]() 4. çello ![]() 5. normal hayattaki arkadaşlar gibi. ama tabi bazı yerler kadar... |
||
|
||
| 1. nu metal veya alternatif olurdu..korn'a ve morveötesi'ne benzerdi. 2.kornla,morveötesiyle,metallicayla.. 3.gündem 4.gitar 5.hergün onlarla buluşabilirdim! |
||
|
||
| 1)tabii ki de rock müzik yapardım 2)harun tekin emre aydın'la falan düet yapmak isterdim 3)içinde her şey olurdu aşk, politika ama slow şarkı az olurdu şarkılarım genellikle pskopata bağlayan şarkılar olurdu ![]() 4)gitar olurduve tabii solist de olmak isterdim aynı zamanda ![]() 5)fanlarımla ilişkilerim kesinlikle tam olurdu onlara gereken desteği verirdim tabii ve elimden geldiği kadar onlarla arkadaşlık kurmak isterdim
|
||