|
||
| Grup 2004 senesinde, davul, bas ve gitar, olmak üzere 3 kisiden kuruldu. Zaman içinde degisik vokaller deneyerek gruba tam anlamyla katki saglayacak bir vokal arandi; Son olarak Çagatay Sen'i gruba gitar/vokal olarak dahil eden bronz dört çocukluk arkadasi olarak yeniden yola koyuldu. Beste grubu olmakla beraber sevdigi gruplarin coverlarini da yaparak konserlerde icra etmekte olan grup su siralar hareretli bir çalisma içerisine girdi. Grup cok yakin bir zamanda yeni demo kaydi ile karsiniza cikacak... Calismalarini surduren grup; albume dogru emin adimlarla gitmektedir...Album disinda da bir cok surpriz gelecek... Grup uyeleri: Cagatay Sen =>GITAR/VOKAL Efe Deprem Gurdal =>GITAR Ertugrul Kulaksizoglu=>BAS GITAR Can Guler=>DAVUL Grubun simdiye kadar ciktigi barlar ve konserler: -Biziz rock bar -Gölge -Barfly -Garaj -Baris manço festivali -Eskiehir 222 park (doors), Studio Live... www.myspace.com/depremtheband |
||
|
||
teşekkürler emrah ![]() www.myspace.com/depremtheband www.deprem.anatolianrock.com |
||
|
||
başarılı müzik umarım herşey istediğiniz gibi olur ![]() |
||
|
||
|
||
|
||
en sevdiğim amatör gruplardan özellikle kelepçe yeni ve tahta kalp parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
dinleriz
|
||
|
||
cidden iyiler,şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..
|
||
|
||
| sahnelerini görüp canlı canlı dinleyince daha bir hayran kaldığım muhteşem gruptur kendileri... | ||
|
||
| bu grup harbi harbi çok başarılı benim amatör gruplardan favorilerimden biriside deprem tahta kalp parçasını çok seviyorum hatta sırf bu parçayı sevdim dolayı msn adresimi my space adresim herşeyim böle:D süper parça, tavsiye ederim! |
||
|
||
| kapılıp gidersen==> http://www.youtube.com/watch?v=essscd2QNfM ya acaba bu grubun demolarını indirmek için bir adres falan var mı, o kadar aramama rağmen bulamadımda
|
||
|
||
| başarılı | ||
|
||
| Teşekkürler arkadaşlar.. Şarkıları indirmek için bir linkimiz yok böyle bir şey de düşünmedik.. Çünkü yayılıp bir anda parlayıp bir anda sönmesini istemiyoruz;) alakanız için teşekkürler... |
||
|
||
| biz teşekkür ederiz efendim=) kendi tercihiniz tabi, saygı duymak kalır artık bize. yolunuz açık olsun her zaman, takipteyim
|
||
|
||
| nasıl ındırebılırız pekii | ||
|
||
şarkıları indirebilsek güzel olacakmış.umarız yakın zamanda şarkıları indirebilmek için bir link görürüz.dinlediklerim arasında en çok tahta kalp güzeldi.ya bu grubunda myspacedeki şarkılarının yanındaki resimler süper
|
||