|
||
| ya çok şeker biri gerek sesi gerekse tavırları ile herkese kendisini sevdirmesini biliyor dogrusu | ||
|
||
| tarzına,sesine herseyıne hastayım..'dalgalar' parcası cok onemlıdır benım ıcın ve tabiki 'ahh' | ||
|
||
| aslında onun yüzüne baktığımda çok çılgın içi kıpır kıpır birini görüyorum çokta şirin gulyabani şarkısı çok güzel yaa | ||
|
||
| tatlı bir melek o düşünceleriyle sesiyle görüntsüyle herşeyiyle mükemmel ve inanılmaz sıcak bi insan! |
||
|
||
| aylin aslım ben kalander meşrebim parcasını cok iyi yorumladı aybenle olan düetini de cok begendim severek dinlediğim biri | ||
|
||
| bu gece saat 23.00 ile 01.00 arası ortaköy meydanında olucak kişi. yeni yıla aylinle girmek harika olucak... |
||
|
||
| çook tatlı mvöylede çok yakışıyolarr.. | ||
|
||
evet haklısın yakışıyorlar ..keşke bir düet de aylin aslım ile yapsalar.eminim çok güzel olurdu
|
||
|
||
| sesine hayran kaldığım bir kişilik.. bulutsuzluk özlemiyle söylediği "yüzünde yaşam izleri var" şarkısı bir harika...tabii bunu 20.yıl konserinde söylediler.. | ||
|
||
Bugün okul kütüphanemizde tesadüfen 1993 yılının yıllığına rastladık ve Aylin Aslım'ı gördük. Bizim okuldan mezun olan Aylin Aslım arkadaşlarının yazdıklarına göre o zamanlar çok oburmuş. okul orkestrasında olduğu için milliyet gazetesinin düzenlediği müzik yarışmasına katılmışlar ve birinci olmuşlar. daha başka pek çok şey daha yazıyordu ve çok eğlenceliydi
|
||
|
||
peki hangi okul??
|
||
|
||
Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi
|
||
|
||
| aylin aslım......sesi çok güzel vokalleri özellikle.. çilekeş'le saklıkentte yapmış olduğu konser çok güzel... mor ve ötesi ile de bence bir düet olabilir eminim harun ve aylin aslım süper bir ikili olur... yeni bir albüm yapabilir artık yada yeni bir video...
|
||
|
||
| galiba dün akşam müslüm gürses'in yaptığı baba show'un konuğuydu. | ||
|
||
| sesi,kendisi,yorumu çok güzel seviyorum aylin aslım'ı. . . | ||