|
||
| aylinimmm aslımımmm tayfammmm çokta severimm kii <3<3 | ||
|
||
| sadece ''Senin Gibi'' şarkısını severek dinliyorum.. | ||
|
||
sadece ''Senin Gibi'' şarkısını severek dinliyorum.. senin gibi... ilk göz ağrımızz <3
|
||
|
||
| bence guLyabani ve ahh şarkıLArı çok iyi... | ||
|
||
| trend show da harikaydı kendisi | ||
|
||
| şarkılarının müziğide sözleride çok güzel. güldünya,dalgalar,ah,senin gibi en çok sevdiklerim | ||
|
||
| ya ben aylin ablayı şu son günlerde ne konser nede bir yerlerde görüyorum müziklerini özler oldum valla.onun ahh şarkısına hastayım. | ||
|
||
ya ben aylin ablayı şu son günlerde ne konser nede bir yerlerde görüyorum müziklerini özler oldum valla.onun ahh şarkısına hastayım. evet ya artık yeni bi albüm gelse çok özledik
|
||
|
||
sesinden''bir çocuk sevdim'' parçasını dinlemeyi seviyorum...çok da güzel yorumlamış bence ..ama kendi şarkılarını sevmem...
|
||
|
||
sesinden''bir çocuk sevdim'' parçasını dinlemeyi seviyorum...çok da güzel yorumlamış bence ..ama kendi şarkılarını sevmem...Bir Çocuk Sevdim şarkısında basist ( bass çalan ) değişikmiş. bilginiz varsa yazar mısınız? Cidden bana da öyle geliyo. sanki farklı bir basçı var şarkıda. özellikle slapleri çok iyi olmuş. |
||
|
||
sesinden''bir çocuk sevdim'' parçasını dinlemeyi seviyorum...çok da güzel yorumlamış bence ..ama kendi şarkılarını sevmem...Bir Çocuk Sevdim şarkısında basist ( bass çalan ) değişikmiş. bilginiz varsa yazar mısınız? Cidden bana da öyle geliyo. sanki farklı bir basçı var şarkıda. özellikle slapleri çok iyi olmuş. ...o kadar dikkat etmedim sen gibi..yani pek tanımam dinlememde bu grubu..sadece bu şarkıyı güzel yorumlamış
|
||
|
||
| AŞIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM | ||
|
||
aylin aslım feat. rock sınıfı- madde |
||
|
||
Kızıl diye aşıksın demi kaaaaaan
|
||
|
||
Eski sakilari iyiydi hostu, zaman gectikce kendini bozdu.. ![]() Son dönemdeki sarkilarini sevdigimi söyleyem.. Dinlemiyorum ve bir eksiklik hissetmiyorum. |
||