|
||
| Blue Jean dergisi yılın en iyileri oylamasında "En iyi grup" ve "En iyi rock albüm" dalında birinci olan mor ve ötesi Kanal D ekranlarından beğeni ile izlenen Makina adlı programa konuk oldu. Programda birbirinden güzel mor ve ötesi şarkıları dinleme şansının yanı sıra Harun Tekin'in ağzından yakın geçmişe dair yorumlar, politik duruşları ile ilgili açıklamalar duymak gurur vericiydi. Mor ve Ötesi'nin grup olarak müziğin sanatın bir dalı olduğunu ve toplum'un bilinçlenmesinden büyük etkenin olduğunu hatırlatması geceyi anlamlandırdı. MorveÖtesiFan.Com ailesi olarak yılın en iyi grubunu tebrik ediyor ve bu başarıların devamını diliyoruz. Umarız her müzisyen, her grup mor ve ötesi kadar samimi ve içten olabilir. | ||
|
||
| gercekten guzeldi ben sadece kucuk sevgililm performansini izleyebildim onuda hakkini vererek solediler ozellikle harun çok şıktı herkesın yenı yılını kutluyorum | ||
|
||
| Haklısın Nuwanda keşke herkes samimi olabilse. Güzel bir uykusuzluktu iyi ki çıktılar. mor ve ötesi en iyi olmayı hak ediyor. O kadar eleştiriye rağmen hala taviz vermeden ve doğru bir şekilde devam ediyorlar. Canlı performansları örnek alınmalı bence diğerleri tarafından. Hissederek ve hissettirek oluyor=) | ||
|
||
gerçekten uykusuzluğa değdi...doğrudur. 12 Eylül muhabbeti de gayet ilgi çekici oldu.Gecenin tek eleştirilecek yanı vardı bence.o da şarkı söyleyen kız! malumunuz berbat ettii performansı..yani sonuçta berbat etmese, mükkemmel bir performans gösterseydi de bence gereksizdi.ortada müzisyenler ve onların performansını dinlemek için bekleyen insanlar var stüdyoda onlarca insan var... $ß
|
||
|
||
| evet katılıyorum sana o kız çok gereksizdi ben daha önce böle bişe görmedim ne gerek vardı ki kız bi cırladı hemeen çıkardılar oraya şarkıyı batırdı |
||
|
||
o kız olmasaydı, fazladan kördüğümü dinleyemeyecektik ama beklediğimden çok çok daha iyi geçti,az da olsa konuşmaları süperdi
|
||
|
||
bencede harikaydı biraz uykusuz kaldım ama buna gerçekten değdi sizi seviyorum MVÖ
|
||
|
||
okan bayülgen'in saçma konuşmaları karşısında telefonla katılan izleyiciler cevap veremiyordu genel olarak,mor ve ötesi çıktığı zaman ise onlara fazla sesli olmasada bir şeyler söyledi ,ama harun abi cevabını verdi(herşeyi dikkatli dinledik:D,çünkü avrupa kanal D' dede tekrar izledik) mor ve ötesi'nin verdiği cevaplar karşısında okan bayülgen yerine oturup sustu,cevapsız kaldı.mor ve ötesi'ni ayakta bekleterek,o türkçe bile anlamayan sadece konuşmalara boş boş bakan (sırf güzel diye:S >:neresi güzülse)orda oturttular.mor ve ötesi oturmadı şarkı söyledi,emre aydın oturdu şarkı söylemedi. okan bayülgen ve harun abi arasında geçen bir konuşam. mikrofonda sorun olunca; okan bayülgen=nerde kalmıştık,he siz aşk şarkıları yazıyodunuz darbe şarkısında adamın kadına yaptığı darbe gibi şarkı ile alakası olmayan anlamsız sözler kullandı ve harun abi=sen yalancısın,duydunuz mu cidden söylediğimizi dedi. ve okan bayülgen kızardı öyle kaldı ,yani saçmaladığını anlamıştır belki. inş. aklı başına gelirde mor ve ötesi üyeleri gibi insanları programına konuk ettiğinde saçmalamaz . benim çıkarttığın sonuç:okan bayülgen in kendini komik sana ,saygısız ,YALANCI biri olduğunu tekrar anladım.... mor ve ötesi söylediği şarkıları hakkını vererek söyledi okan bayülgen darbe yi söyliyemiyecekler sandı çünkü kördüğüm çalıcaklardı.ama onlar darbe yi söylediler ve çok iyiyiydi
|
||
|
||
| harikaydı gerçekten..işte ihtiyacımız olan performans,büyüleyici bir güzellik..iyi ki varsın mor ve ötesi | ||
|
||
| bende bi tek kücük sevgilim performansini seyredebildim. oda gercekten süperdi. gerisinide seyretmek isterdim ama uykuma yenik düsdüm.
|
||
|
||
| Kızın oraya atlamasındaki sorumlu okan bayülgen dir fakat mor ve ötesini oturtmamak,ayakta bekletmek falan gibi bir amacı olduğuna katılmıyorum çünkü daha önceki programlarda masa konuğuydu mvö.Ayrıca farkettiyseniz okan bey herkes bunu konuşuyor programındaki sohbetlerinden överek bahsetti.Harun un yalancısın deyimi de gayet samimi ve masumca söylenmişti. Ben okan bayülgen in onlara karşı en ufak olumsuz tavırları olacağını zannetmiyorum. | ||
|
||
| bence süpeeerrlerdi bütün performanslarını izledim çok güzeldi ayrıca sahnenin ortasına atlayıp şarkı söleyen kıza sinir oldum öle bi grup var müziğe 10 yıllarını vermiş nasıl olurda onların yanında o cırtlak sesiyle şarkı söyler izlerken delircektim resmen | ||
|
||
tabikide öyle ama o anki sinirim yani anlatamam masa konuğuydu evet diğer programda ama okan bayülgen'in yani mor ve ötesi'ne diğer kişilere söylediği laflar yani çocunluklar küçük düşürücü nitelikteydi.mor ve ötesi'nin verdiği cevaplarda tam yerinde cevaplardı.sizde haklı olabilirsiniz belkide haklısınız söylediklerinizde ama yani o an çok sinirlenmiştim... benim o anki dusuncelerim
|
||
|
||
sabaha karşı yattım ama değdi.okan bayülgene takmaya gerek yok arkadaşlar adam sataşmayı seviyor.bizimkilerde gayet sakin ve edeblice karşılık vermeyi.ayrıca size katılıyorum kızın sahneye çıkması çok sinirime dokundu başta orda öle dikilip kalcak diye sevindim ama mikrofona yapışınca hele sesini duyunca akli dengemi kaybedicektim.ama harunun kız şarkı söylerken nası baktığı dikkatinizi çekmiştir yinede kızın elini sıktı falan filan...darbeyle ilgili konuya gelince gerçekten harunun sözleriyse göğüsüm kabardı ![]() iyi oldu iyiki söylediler darbeyi...
|
||
|
||
| Bu başlıkta o kızı soran, geyik yapanın mesajını silin modlarım. | ||