|
||
sabaha kadar uykusuz kaldım ama olsun mükemmel bi canlı performanstııı!!!!
|
||
|
||
emrah o kadar güzel yazmış ki bana söyleyecek birşey kalmadı ben de mor ve ötesini tebrik ediyorum. çünkü mor ve ötesi'nin performansı çok iyiydi. uykusuzluğa değdi. güzel bir gece geçirdim. ama keşke o kız kördüğümü mahvetmeseydi... her neyse, bir de mvö biraz daha konuşsa iyi olurdu.ama darbe hakkındaki konuşmaları bile bir çok şeye bedeldi. iyi ki darbe'yi de söylediler. emreyi de niye utandırdılar ya!
|
||
|
||
çok çok güzel bi geceydi uykusuzluğa kesinlikle değdi ama ben küçük sevgilim i kaçırdım,izleyemedim neyse kış geliyor,darbe ve kördüğüm çok güzeldi keşke ayıp olmaz mı yıda söyleselerdi neyse bu da yetti bana...
|
||
|
||
| ya sunla tam bilgi verirmisiniz hangi tarihte cıktılar biri cvp yazarsa sevinirim | ||
|
||
| konu başlığından da belli olacağı gibi 30 aralıkta makinaya çıktılar. programın ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız, önceki sayfalarda hepsi yazılı.özellikle bir kaç sayfa öncesinde programın özetleri bulunmakta. | ||
|
||
| tek kelimeyle harikaydı.Küçük Sevgilim, kış geliyor ve darbe.ilk okan ve grup tereddütlendi kanal ceza alır veya kapatılır diye biraz çekinildi.ama harun birşey olmaz deyince ortam koptu zaten.hepsiyle gurur duyuyorum.iyi ki varsınız. | ||
|
||
sadece küçük sevgilim performansını izleyebildim devamını izleyemediğim için çok üzüldüm inşallah bir dahakini izlerim... Zaten küçük sevgilim i yakaladığımda şarkı sonuna gelmişti.Ama her zamanki gibi HARİKAYDILAR!!!..
|
||
|
||
| biri bana o gün Makina'da okan bayülgen ile harun tekin arasında geçen konuşmaları yazabilir mi??? lütfen cevaplarınızı bekliyorum...:(e | ||
|
||
| video klipler ve konserler kısmına bakabilirsin makina görüntüleri bulunmakta | ||
|
||
çok teşekkür ederim...![]() |
||
|
||
| bencede çok güzeldi ama çok gec çıktılar | ||
|
||
| tek kelimeyle harikaydı ben de küçük sevgilimi kaçırdım ama kışgeliyor,darbe ve kördüğüm harikaydı sadece şarkıya eşlik eden kızın yerinde olmak için herşeyi verirdim..... | ||
|
||
bencede çok güzeldi ama çok gec çıktılar ;Devet çok geç çıktılar,bir gün kadar
|
||
|
||
| gerçekten çok geç çıktılar bekle bekle gelmiyorrrr ama bi'ara açtığımda küçük sevgilim i söylüyorlardı. | ||
|
||
| süper bi geceydi sebepleri:mor ve ötesi küçük sevgilim kış geliyor darbe ve kördüğüm şarkılarını söylediği için tekrar tekrar orada gizli saklı kendimizde arayıp bulabildiğimiz duyguları yaşattığı için çok güzeldi diyecek söz bulamıyorum neyse yanı sıra diğer konuklar gibi gereksiz soru konuşma ve güldürülere maruz kalmadıkları için (daha uzun süre yüzlerini görebilirdik ama olsun böylesi daha iyi oldu )ayrıca okan ın gereksiz cümlelerine verilebilecek en güzel en iyi en çok (o kan gibilerini düşünmeye davet eden)düşündüren cümleler kullandığı için yanı sıra o kurduğu cümleler yok muydu abartmıyorum aynını en azından 1-2 hafta önce arkadaşlarımla tartışırken söylemiştim bizim türk insanlarımız aradan şöyle bi 20-25-30 yıl aradan sonra daha çoooook önceden işlenmesi gereken konuları aradan işte dediği gibi(harun tekin in)25-30 yılsonra işliyor unutulmaması gerekli bazı şeyleri çok geç masaya yatırıyor bu da bizim bi kaybımız teşekkürler MOR VE ÖTESİ |
||