|
||
süper ötesiydiler yaa )
|
||
|
||
| sabaha kadar oturmaktan nefret ederdim ama mvö bekleyice çok hoşuma gitti değdi yani uykusuzluğuma | ||
|
||
| tüm müzisyenler mor ve ötesine benzese keşke... uzak bir ihtimal gibi görünüyor ama umarım başarılabilir. mor ve ötesi dinleyecek kadar iyi bir müzik zevkine ve toplum bilincine sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum ![]() |
||
|
||
| bencede çok yiyidi ama galiba ben harun tekinin ve okan bayülgenin konuşması sırasında uymuşum:D uyandığımda kış geliyor bitmek üzerydi ama olsun adlarına yakışr bi biçimde performans gösterdiler ve bana tekrar "keşke herkes mordan insan olabilse"dedirttiler muhteşemdiler...!!! | ||
|
||
| youtube da yayınlandı ben bakın derim | ||
|
||
| zaten video kayıtlar ve konser kayıtları bölümünde de var... (youtube'den alıntı olarak.) | ||
|
||
bende oraya bakarak söylemiştim
|
||
|
||
| bence de en iyi grup olması beni şaşırtmadı,harika ve ötesi bi grur 5 üzerinden 10 |
||
|
||
Ben makina progranını tam izleyemedim :(Ama o kızın çıkmasını sinir oldumiğreçte sesi var . .Darbe şarkısını güzel söylediler .Biryerde hata oldu .Harun Tekin şarkının sözünü söylemedi.
|
||
|
||
| hata nerde? hangi sözü söylemedi?
|
||
|
||
| ben çok dikkatli izledim... bir hata görmedim?? | ||
|
||
| ben de hatalı söylediğini düşünmüyorum.hatırlamıyorum yani.bütün şarkıları çok güzel söylediler ve çaldılar! | ||
|
||
| buna yapılabilecek bir yorum yok.sabaha kadar büyük bir zevkle izlediğim tek programdı ama değdi | ||
|
||
| ben makınaya morveotesının konuk oldugunu bılmıyordum sınırden catlamak uzereyım moralım bozuldu sımdı yaaa:( | ||
|
||
hata mı vardı?ben hiç farketmedim öyle.ama harika bir programdı yahu.mor ve ötesi'ni sadece şarkı söylemeleri için sanki çağırmışlar.ben sinir oldum ya biraz otursunlar sohbet etsinler o kadar uğraştım makinayıa bağlanamadım iyikide olmamış.ben mor ve ötesi ile konuşmak istiyordum ne oldu oturtmadılar bile adamcağızları .ayrıca allahım o ne iğrenç bir sestir öyle o dikkat çekmeyi başaran kız ki ismi özlem miş yani şarkıyı batırdı diyebilirim ya bari bırak söylemiyorsun daha ne şarkıyı rezil ediyon. >:(sabaha kadar izledim yani göz kapaklarım kapanıyordu.ama müthişdi onları canlı olarak performaslarını izlemek her ne kadar arada cam olsada .darbe şarkısı öncesinde harun'un yorumu hoşuma giti 12 eylül den bahsetti.yani o programı kaçıranlara üzüldüm.bende kasetçaları kaçırdım kafayı yiyecektim o an coğrafya çalısıyordum.tüh ya tekrarlarını bile izleyememiştim.ne diyim artık başka kasetçalara
|
||