|
||
herkesin söylendiğinde tüylerini ürperten yada tam onu anlatan böyle helal olsun dedirtecek sözler vardır bu sözler neler??
|
||
|
||
| güzeli gördümü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam canını sıktımı hatunu savmalı sebebi yoktur anam ben bunu duyunca vayynnn demiştim.... |
||
|
||
| iyiki varsın iyiki yokum | ||
|
||
| asmayalım da besleyelim mi | ||
|
||
| zamanın ruhu terkediver dünyayı | ||
|
||
| o kadar çok var ki... şu an aklıma gelenler kargo-renklerin içinde tüm sözleri, emre aydın-ihtiyacım var sana tüm sözleri, mvö-tüm şarkılarının tüm sözleri bana çoook anlamlı geliyor:) ve daha binlerce vardır sayamadığım... | ||
|
||
| ayırmak o kadar zor ki hepsi birbirinden güzel mor ve ötesi şarkıları , mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl? bu söz benim hoşuma gidenlerden sadece birisi |
||
|
||
| ben kesit veremicem [kazım koyuncu-işte gdiiyorum] İşte gidiyorum bir şey demeden Arkamı dönmeden şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum İşte gidiyorum bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Bir şey vermeden Yol ayrılmış Görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Ölüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izin kalmadan gidiyorum Gergin tek kalbimde kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum em ya komple veriom |
||
|
||
| hiç olmazsa biz dönek değiliz... | ||
|
||
| ''asmayalımda besleyelim mi.?'' bi söze aynı sözle bu kadar güzel tepki verilebilir.. | ||
|
||
| elimden hiçbirşey gelmez hiçbir çarem yoooook karanlık bu sokaklarda elimi tutan yoooook... |
||
|
||
"Bir derdim var" diyorum baska bi sey demiyorum
|
||
|
||
| benim hoşuma giden bir çok söz var ama mesela yalan dostum aşk diye birşey yok çok güzel bide özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi töreristlerden kurtar bizi var her isteyene aşkımı verebilirim sanmıştım baktımki insanlar bundan çok korkmuşlar var aklımı tutamadım kafa tasımdan uçtu uçtu da güzel ya çok güzel şeyler var daha bir sürü şebnem ferahın bir kalp kırıldığında şarkısının bütün sözleri hoşuma gidio böyle devam eder liste | ||
|
||
okadar çok var ki hangi birini söyliyeyim .....bir derdim var artık tutama içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar.... mvö en çok begendigim şarkı sözlerinden sadece bir tanesi
|
||
|
||
| ...tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına görülebildiği bir yerdeyim... |
||