|
||
| bir derdim varv artık tutamam içimde düşledim kayboldum , konuştum ziyan oldum hayat o kadar zor mu atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara adı 0lmayanların seside yok mu? sil gözünün yalnızlıklarını mutlumuyduk ki sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ağla kal yanımdda böyle sonbahar gelince soysuzlar içinde kalma yalnızlığım bak yenildik işte amanı gelince kalkarız belkide dayan yalnızlığımmmm..... |
||
|
||
| Yoruldum suclanmaktan... birgün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu... Hic anlatamadım,hic anlamadılar... hem uzak hem hoyrat senin ülken... gordüm ben gordüm ben gürdüm sen gitmeden onceki son sesini.gordüm ben gordüm uyumadan soyledim ki kendime.Bu sozcükler var sadece elimde benim elimde..........yeter dedim icimdeki sahte işkence sesine. |
||
|
||
| Ben Yokum Artık... | ||
|
||
| Gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu Sende baksan görürsün Bakmaya Yüzün Var Mı? |
||
|
||
| Bizi Saymayın..Biz öLdük artık... | ||
|
||
| düşledim kayboldun konuştum ziyan oldun mor ve ötesi özür bekler gibi kızgın sokaklar teksastan gelen küstah tokatlar mor ve ötesi bu liste uzar gider
|
||
|
||
| Uğraş didin farklı şeyler yapmak için: 3 kişi ya da 5 kişi anlar... Yalandan kim ölmüş? dünya yalan söylüyor...(odamın duvarına kocaman yazdım) |
||
|
||
Bakma öyle herşey elinde bunlar çok güzelmiş ...Birşey söyle kendi dilinde Kendimiz olsak bir dakika . . Dorian - yeniden hayata Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismini her köşeye Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade (bütünüyle ve ima ettiğiyle aşk anlayışıma tam olarak uyan şarkılardan biri...) |
||
|
||
Bizi Saymayın..Biz öLdük artık... işte bu ya zardanadam süper bir grup herkese tavsiye ediyorum ----beni saymayın ben yokum artık--- |
||
|
||
| ım so happy because today ı have found my friends they're in my head ım so ugly but that's okay cause so are you we've have broken our mirrors .. |
||
|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsızki onlar saklasın mor ve ötesi-yardım et.. |
||
|
||
| bir mucize gerekiyor.... sen olur musun o mucize bana biraz yaşama sevinci verir misin? utangaç biriyim bakamam gözlerine sen beni keşfedebilir misin? zardanadam-mucize bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben derdini söylemeyen kendini boğmuş bir ben.. kurban-ben bu soğuk yağmur esen rüzgar bu anlaşılmazlık incitmesin seni.. çünkü çok zor dikkat et kendine kargo-çünkü çok zor bügün senin günün on da mahvetttin sakin-edepsiz komedya vs vs.... |
||
|
||
| Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım.. Duman - En Güzel Günüm Gecem |
||
|
||
| A hundred days had made me older Yüz gün beni daha yaşlandırdı Since the last time that I saw your pretty face Senin güzel yüzünü son kez gördüğümden beri A thousand lights had made me colder Bin tane ışı beni daha soğuk yaptı And I don’t think I can look at this the same Ve buna aynı şekilde bakabileceğimi sanmıyorum But all the miles had separate Ama bütün miller bölündü They disappeared now when I’m dreaming of your face Senin yüzünü düşlerken şimdi hepsi kayboldu [ I’m here without you baby Burada sensizim bebeğim But your still on my lonely mind Ama sen hala benim kimsesiz aklımdasın I think about you baby Seni düşünüyorum bebeğim And I dream about you all the time Ve sürekli seni düşlüyorum I’m here without you baby Burada sensizim bebeğim But your still with me in my dreams Ama sen hala düşlerimde benimlesin And tonight it’s only you and me Ve bu gece sadece sen ve ben varız ] The miles just keep rolling Miller yuvarlanmaya devam ediyor As the people either way to say hello İki yöne de, insanlar gibi, merhaba demek için I hear this life is overrated Hayata gereğinden fazla değer verildiğini duyuyorum But I hope it gets better as we go Ama umarım biz gittikçe daha iyi olur Everything I know, and anywhere I go Bildiğim her şey, ve gittiğim her yer It gets hard but it won’t take away my love Daha da zorlaşıyor ama aşkımı alıp götüremeyecek And when the last one falls, when it’s all said and done Ve son kişi düştüğünde, her şey söylenip bittiğinde It get hard but it won’t take away my love Daha da zorlaşıyor ama aşkımı alıp götüremeyecek |
||
|
||
| Bir gülsen ağlayacağım Bir gülsen kendimi bulacağım.. |
||