|
||
| kimdi giden kimdi kalan aslinda giden degil kalandir terk eden giden de bu yuzden gitmistir zaten_m.mungan |
||
|
||
| yazmamışlar kaderimi kimseylee sarılmışlarr nicelerii sevgiyle uçan kuşlar dönmez geri güz diye, hiç kimseninn yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsamm...
|
||
|
||
| kimler için gözyaşları döktüm bilemessin hangi oyuncu dudakları öptümm.. |
||
|
||
hayat o kadar zor mu atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara bahane mi lazım mazeretimiz mi kalmamış çok ayıp olmuşş çok ayıp olmuş kız en güzel en hafif giysisini giymiş oğlan renkli bi dünya boyamış kapkara kapılar sormuşlar onlara ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı ayıp olmaz mııı (çok uzun oldu ama cümleleri bölemedim) |
||
|
||
| Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa..Herkes düşman,herkes riyakar..Bir tek sen kaldın yanımda..(Çilekeş) |
||
|
||
| durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir KÖRDÜĞÜM.. | ||
|
||
| Metallica-Unforgiven II Bon Jovi-You Give Love A Bad Name |
||
|
||
| çocukken sahip olduğum kırmzı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar,acıtırdılar.. |
||
|
||
| Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsınn... Yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi,yalan söyleme bana Zaten yoktur nedeni... (Athena-Yalan) |
||
|
||
| ...kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana... <<kurban-yine<< | ||
|
||
| suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu..-Şebo aşkın gözü kör olabilir ama inan bana karnı açtır iyi sindirilmemiş bir aşk üçüncü tekillere muhtaçtır-Malt |
||
|
||
| Bir yıldızın köşeleri kadar uzakmışız öyle derler oysa yakından bakınca yıldızlar yuvarlaktırLar... | ||
|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş elinde güller varmış,üstün başın kan olmuş DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR!!!!!! bu dizeler beni bitiriyo...daha ne diyeyim... |
||
|
||
| gidenin ardından bakıp ağlanmaz.... | ||
|
||
bıçakla keser gibi kesip atabilmek her şeyi.. kesebiliyorsan ruhumu dene;duygularımı,yüreğimi,beni.. |
||