|
||
mutluluk her yanda üzülmek için dinazor olmam gerek... bu kimin şarkısı ben daha önce bir yerde daha duymuştum ama aklıma gelmedi...kimindi ve şarkının adı neydi tam olarak noolur söyleyin çatlarım ama sözleri çok güzel cevap beklemekteyim kardeşler yazın lütfen...
|
||
|
||
mutluluk her yanda üzülmek için dinazor olmam gerek... bu kimin şarkısı ben daha önce bir yerde daha duymuştum ama aklıma gelmedi...kimindi ve şarkının adı neydi tam olarak noolur söyleyin çatlarım ama sözleri çok güzel cevap beklemekteyim kardeşler yazın lütfen... mor ve ötesi-doğru yanlış :-/ |
||
|
||
hadi ya nasıl utandım bak şimdi ben o şarkıyı hiç dinleyememiştim de ondan ama duydum bir yerlerde...utandım valla yav hemen bulup dinliyorum şimdi teşekkürler arkadasım...
|
||
|
||
bıçakla keser gibi kesip atabilmek her şeyi.. kesebiliyorsan ruhumu dene;duygularımı,yüreğimi,beni.. |
||
|
||
| sana uzaktan bakıyorum artık gözlerim bence en güzel şarkı sözleri düş sokağında |
||
|
||
'bitermi sandın tüm dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin' 'hayata tersten baktığında bitip tükenmek çok kolay'.... sözlere bakın yav.mor ve ötesi işte
|
||
|
||
| Gel sende kopar bir parça tozum bile kalmasın elimde boş bir tabanca dua et ki patlasın... <<Mor Ve Ötesi-Son Deneme<< |
||
|
||
| Bakalım özetleyebilecek miyim? - Güneş doğdu ruhuma, sustum umudumu gördüm onda,...seni sevdiğimden başka - Mutluluk her yanda, üzülmek için dinazor olmak gerek, Para varsa sorun yok, para olmaz mı havalar nasıl? - Kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki, kış ortasında kaç kere yakar güneş :' - İyi ki varsın iyi ki yokum - Bıktım artık susmaktan, yanında hiç olmadım sanki, bir çift lafa muhtacız, iki yabancı gibi - yolda güneş yükseliyordu, güneye giderken, solda güneş...... - eli kanlı krallar, köşeleri tutanlar, kötü bir film gibi, başından sonu belli... .... etc.
|
||
|
||
| yalan yanlış sözün yüzünde yanık yenik kadınlardan ödünç acı ağlama biz biliriz yırtılan naylon sevdaları... |
||
|
||
| hep aynı düşün peşinde söyle ne var içinde beni yolsuz yos bıraktın kaybolduk gittik işte___dorian bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiçbirşey yok _mvö |
||
|
||
| love will tear us apart | ||
|
||
| neyin bildinki değerini benimkini bileceksin bunuda tabi mahvedeceksin... | ||
|
||
| ''...gelme yanıma,sen başkasın,ben başka...'' ''...hiç anlatamadım,hiç anlamadılar...'' ''...güneşi sevmez,hep geceyi bekler...koşuyor sanır,sadece emekler...'' ''...they are eating...please help me...I cannot live without them...'' ''...ben gitmeden divan-ı harbe,sen gitmeden bir darbe...'' ''...rüyası insana yalan söyledi...'' ''...ne varsa ne ne yoksa hiç yok.ne yok anlam ki faydasız.ne direnmek saçma her kimse.ne sen var ben yok biz sarhoş...'' yeter
|
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları yazmaya gerek yok... tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği bir yerdeyim yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın? sessizliğin dışından bir ses seni bana getirdi karanlığın içinden bir ışık gökyüzüne yükseldi..aşk bombpş bir park şimdi... ne olursa olsun yaşamaya mecbursun.. kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür.. bir son yeterdi yenisini nr yapayımm,kaybettiğim gel her yerde adın sensin en güzel cümlemin en güzel öznesi... |
||
|
||
| gelme yanıma sen başkasın ben başka... | ||