|
||
| uyur gibi yapınca acım diner mi sence? zor günler bildiğim herşey gibi kaybolup gider vazgeçersen kaybedersin yokluğun bile beni terkediyor... |
||
|
||
| gün gelecek zorluklar çıkacak körpe beynin sorunlarla dolacak idrak edemeyeceksin olan biteni sonra çözüm gelmeden film son bulacak neler yapılacak neler edilecek bunların cevabı senden gelecek sahne senin sahnen rol senin rolûn senaryo kader ve basladı çekim |
||
|
||
GİDEN GELMİYORR OYUNUN SONUNDAA GİDEN GELMİYORR HAYAT DENİLEN ŞEY BİR İPİN UCUNDAAA |
||
|
||
| yalnız mıyım insanlar içnde arkadaşlarım aşklarım içinde yara aldım bundan 2 yıl önce hiç susmadım şarkı söyledim günlerce teşekkürler büyüyorum sizinleee | ||
|
||
| iyi gün dostları tutmayın elimden | ||
|
||
| Gözyaşlarına esir olma..Akıt onları nefretin gibi!Bir sır ver ta derinden anlatsın gözlerin gizemini! Yürüsün üstüme gelen gelsin,bırakıp ortada giden gitsin,olan olmuş diyen sussun..Vurdum ben bu dünyanın dibine.. Bir ben kaldıysam düşünüp duran... Benden sizden biri yaratmayı nasıl başardınız?Yaşamak istemem artık aranızda.. |
||
|
||
| ya bu soruya cevap vermek o kadar zor ki mor ve ötesi sözleri zaten süper ama bişey sölemek için çok zorluyorum kendimi diyorumki ''uyan'' ve ''şarkıcı çocuk'' ama ''23'' de diyesim var ve zardanadam ''mucize'' çok iyi çok var yaa |
||
|
||
ve ''sessizlik'' onunda sözlerini çok severim eksik kalmasın dedim
|
||
|
||
hiç anlatamadım hiç anlamadılar
|
||
|
||
| ''boşver, konuşma bir dön bak arkana yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında...''gripin gibi bir cümle işte..nasıl ii gelir bazen.. | ||
|
||
| ''kelebeğin ömrüne bedel bir geleceğin getirecek hediyesi nedir ki bilemedim''...''düşenin de dostu olmamış ki batanın olsun''...''Azap çeken gönüllere, kül olan tüm kalplere yağmur yağsın kalp dağlayan tüm eller kalpleriyle dağlansın kalp karalayanlar yansın''...''hoş tutmak gönlü, yas tutmaktan çok zormuş''...''Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup gider''...''Herkes kendine paha biçmiş Bende karşılıksız bir çek Emeklerim dostluktan yana, ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle Ama baktım o da ağlıyor'' |
||
|
||
| Durdum sustum gülümsedim, gözümü açtım ben değişstim... |
||
|
||
| "hayat bir merdiven herşeyi içinde beklettiren" "senden önce böylesi olmadı dedin benide mi istanbullu zannettin" "cehennem cennet gibidir inandığın sürece" "yandı dertler bitti tasa" "ağla ağla gçer" "hiç anlatamadım, hiç anlamadılar" gibii... |
||
|
||
| Kimse durmaz,kimse beklemez kimse durmaz, eskitirler durduğu yerde zamanı... |
||
|
||
| sil baştan başlamak gerek bazen.. hayatı sıfırlamak.. sil baştan sevmek gerek bazen.. herşeyi unutmak.. |
||