|
||
| DÜŞLERİM BAŞKA ŞEYLER AGLARIM HİÇ BIKMADAN GİDERİM ÇOK UZAKLARA ARDIMA HİÇ BAKMADAN.... | ||
|
||
| mutluluk bile aci veriyor, cünkü sonu var biliyorum... biktim artik susmaktan... hic anlatamadim, hic anlamadilar... |
||
|
||
| örneğin son sigaramsın veremem ellere ve format attım anılarıma tek kesit bana cok anlamlı geliyor:D | ||
|
||
| ''ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda'' ''iyiki varsın iyiki yokum'' ''içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez'' ''bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam'' ''maske takmadan üstüme gelmek zormuydu'' ''caddeler ıslak göz yaşlarıyla'' |
||
|
||
| ve şimdi bir duvar örülü hiç yıkılmaz aramızda yaklaşmak zor istesemde biz yarattık acıları kaderimizi biz yazdıkça renklerle bir siyah yaptık |
||
|
||
| sonsuzluk önümdeydi hep ama gidemedim senden uzağa... |
||
|
||
dün fazla yarın yok, ne dersen de kiiimse durmaz kimse beklemez, kiiimse durmaz eskitirler durduğu yerde zamanı... |
||
|
||
Üzülürüm yine resmini görünce mazie bakarak...vazgeçemem senden bir ömür geçse böyle... Ardından yalvararak...Dön bana yeniden ne olur sev beni yeniden ne olur al beni yanına ne olur dön bana yeniden ne olur... ''Dönecek biride yok işte ama seviyorum bu sözleri yine de Benim sevdiğim yanımda zaten gerisi boş...
|
||
|
||
| mvö' nün şarkılarından soruyosanz büyük düşler: " gördüm gördüm gördüüüm büyük düşler gördüm.." (bana uyuyo =) ) ama başka sanatçılardan çoook vaar (daa çok yabancı..) işte listem: -what goes around..comes back around(justin timberlake) -my imortal(amy lee) -californication, tell me baby, snow ((hey-oh))..aslında bi çok rhcp şarkısı.. -wake me up when september ends, american idiot, boulevard of broken dreams(green day) -sorry (madonna) -can kırıkları(şebnem ferah) -dursun zaman, bitti rüya (manga) ... |
||
|
||
| aa pardon eklemeyi unutmuşumm..!! " sil gözünün yalnızlıklarını..o an fısılda duvarlara adımı..bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsn her biri hayran sna.." " çocuktun hep sen elinde balonla engel miydim ben? iğne miydim? ... ve uğraşmak anlamsız ... ve gülümse şimdi.." |
||
|
||
| bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında... |
||
|
||
| şarkışla'ya düşürmesin oy allah sevdiği kulunu oy gemerek'te çevirmişler deniz gezmiş'in yolunu gece elmalı'da kalmış oy hamamcı ali'yi sormuş oy uzatmalı itin biri yusuf'u gafletle vurmuş yaşa türk ordusu yaşa oy dünya şaştı böyle işe ordu madalya göndermiş yusuf'u vuran çavuşa. olaydım olaydım oy oy! okur yazar olaydım deniz mahkemeye düşmüş avukatı ben olaydım... |
||
|
||
şarkışla'ya düşürmesin oy allah sevdiği kulunu oy gemerek'te çevirmişler deniz gezmiş'in yolunu gece elmalı'da kalmış oy hamamcı ali'yi sormuş oy uzatmalı itin biri yusuf'u gafletle vurmuş yaşa türk ordusu yaşa oy dünya şaştı böyle işe ordu madalya göndermiş yusuf'u vuran çavuşa. olaydım olaydım oy oy! okur yazar olaydım deniz mahkemeye düşmüş avukatı ben olaydım... bu şarkının adı ne? |
||
|
||
| yanlış bilmiyorsam türkünün adı ''şarkışla'' olmalı.(şarkışla sivas ın bir ilçesi aynı zamanda aşık veysel in memleketi bu arada bu da aşık veysel e ait) ama '' yaşa türk ordusu yaşa oy'' yerine ''Vay paşaların ordusu vay vay! '' olması gerekiyor (yanlışım varsa düzeltin) |
||
|
||
| tüm kaybolanlar kaybolmuşlara rastlarsa zamanın birinde,tek bir damla gözyaşım göle düşerse ellerimden kayıpgidince......bir uyansam uyansam uyansam uykumdaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn.......... | ||