|
||
| Bir minicik kız çocuğu bak duruyor orada hala anlatamam gördüklerimi o neşeli çocuğa... |
||
|
||
| kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama yokluğunda ne gidebildim,ne de kaldım gerçekmiydi tutunmaya çalıştıklarım hediye süsü verilmiş ayrılıklarım |
||
|
||
| she wept and whisperedi I know we walked into the night... o ise ağladı ve bana biliyorum. diye fısıldadı gecenin içine yürüdük bide DT nin lethe |
||
|
||
| beyaz durduğun yerden devam etsin güzel olmasın kesilsin yine koş koş kurtul, eskit pabuçlarını dilimiz eksildi, küçük kaldık, düştük acımız oldu, çok oldu iyi ki oldu, iyi ki oldu beyaz beyaz dibine dek beyaz rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra iyi ki varsın, iyi ki yokum gölgem var, iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölge |
||
|
||
| ömrüne yazık etme kaybetme kendini, kendi rengini bari sen solma heryer siyah...simsiyah yine her taraf yanlış düzen yanlış zaman yitip giden bu umutlara bır ben miyim hep kan ağlayan...itiraz etmek hesap sormak gerek bazen karanlığa...vazgecersen kaybedersin... |
||
|
||
| hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla böyle kahpedir dünya sonbulur kollarında |
||
|
||
| az mı çektirdin yıllarca bana bir gün gelir başkası çektirir sana sende ağlarsın sende inlersin sende aynı şarkıyı ona söylersin |
||
|
||
| ...iyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu...vazgeçtim dünyadan...savaş filmlerinde olur ya yaralı yaralı devam etmişim bedenim sağlam bulunmuş yüreğim paramparça...mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıpta... | ||
|
||
| Yarim kalan hayaller yasindayiz bak... Nem Belki bir gün günes dogar Mezarinin üstünden , sen sessizce uyurken... Mor ve Ötesi |
||
|
||
| böyle kahpedir dünya!!!.. | ||
|
||
| yakarlar canimi sanki yoksun gbi, snki yalanmışız gibi kış ortasinda kaç kere yakar güneş? öyle yürekten seviorsan aklı başından atacksın kimi yaninda ariyorsan önce içinde bulacksn daha var ama şimdilik bu kadar ;)
|
||
|
||
| hepsi birbirinden güzel ve özelki ama ençok uyan ve son deneme daha farklı bence. | ||
|
||
| ölürkrn bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ahhh ben neyleyim | ||
|
||
| ama aşkım yooook benim aşkım yokkkk ama aşkım yooook YALNIZIM ÇOOKK | ||
|
||
| boşver konuşma,bir dön bak arkana yaşanmamış olanlar pişmanlık aslında... |
||