|
||
| mor ve ötesi------------sadece renkler vardı sonra kaybsoldu onlarla biz nefes alamadan...... | ||
|
||
| BULUTSUZLUK ÖZLEMİ:'Yaşamaya Mecbursun' şarkısının tüm sözleri. | ||
|
||
| iyi ki varsın iyi ki yokum.. | ||
|
||
| birgün kendimi bırakıp sana anlatsam ne oldugunu neden sözleri yuttugumu gerisi zaten gözlerinde.. | ||
|
||
| ne istersen de bana biz biriz zor olsa da sen anlarsın istersen mutlluluk her yanda,üzülmek için dinozor olmam gerek Zor zamanlar geldiğinde hep kaybedersin gerçeği Sen baktın,tüm gözlerim kıskandı resmini asmayalım da besleyelim mi güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde sahici sevgilerde yorulmuştun,sahipsiz rüyalarda huzur buldun gelecekse ne gelecekse gelsin... böyle gidiyor. ![]() |
||
|
||
| Bİ kız vardı güzeldi sanki ve senindi gözlerinde saklı bi belki v e senndi anladı bir gün bitermiş hersey ve bitti ver ver ateşe bizi bir iz bırak burda İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ!!!! süper yaaaaaa |
||
|
||
| dünyayı yağlamak lazım paslandı düzgün dönmüyor aya yeniden gitmek lazım burdan hiç bir şey görünmüyor dersler aldık geri saldık bile bile akılsız kaldık sabunla bu kirler çıkar sandık sığ denizlere balıklama daldık redd |
||
|
||
| her şey benden önce ben senden sonrayım ellerim bu degildi ki eskiden tanırdım kendimi..murat çelik | ||
|
||
| bir çift lafa muhtacız iki yabancı gibi ______ mvö/gece | ||
|
||
| sadece renkler vardı,sonra kayboldu onlar da biz nefes alamadan ah,bu hayat,anlamsız bir şaka herkes bunun farkında |
||
|
||
| hayat günlük defter yaprağı, hazan gelir dökülür gelirken ne getirilir ki, giderken ne götürülür SAGOPA KAJMER |
||
|
||
| seninleyim,mutluluk kalbimde çözünmüş ulaşamaz bana yanlış sözler... ...rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra iyi ki varsın,iyi ki yokum |
||
|
||
| kırık düşler, aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki kafamız karışık, değişmek zor dünya yıkılsa anlamazlar |
||
|
||
| bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri unuttuğumu GERİSİ ZATEN GÖZLERİNDE.... |
||
|
||
| grup düş: bilseydim sonunu severmiydim hiç o vefasız gözlerine dalarmıydım saatlerce gözlerine muhtaç olsam bile... |
||