|
||
Ruhum artık öğrensin ağlatan bu eski oyunu
|
||
|
||
| insan olmak yetmez yetmiyor zaten supermen supermen olmak lazım bazen.. | ||
|
||
| hold on to me love..you know i cant stay long..all i wanted to say was i love you and im not afraid.. | ||
|
||
| güzeli gördümü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam canını sıktınmı hatunu salmalı sebebi yoktur anam |
||
|
||
| ben cem adrianın iki üç şarkısnın tamamını çok seviom bir yalnız da ayağa kalkabilirim düğüm yağmur aşk bu gece şehri terketti ya tmm itiraf ediom bütün şarkılarınn sözler etkilio beni sonra murat çelik ZAMAN SİLER DEMİTİN SİLİNMİYOR YAŞANANLAR düş sokağı sakinleri gayret et güzelim sonra mvönün asmayalım da besleyelim mi | ||
|
||
| "sen hiç yalnız kalmadın mı kalabalığın içinde? derdine derman aramadın mı şişelerin dibinde?.." gripin_üç |
||
|
||
| aranızdan çıkmadı bir adam yolunuza ermedi hiç kafam kaçamadım o da benim hatam geçmiş olsun şimdi herşey yalan duman- geçmiş olsun | ||
|
||
| içimde bir boşluk var nasıl anlatsam paraylamı pullamı hayaller kursam alem oyuncu olmuş sokakler sahne SEVDİĞİM BİR KIZ VARDI OLMUŞ BİR KAHPE Demir Demirkan söylüyor arkiler |
||
|
||
| durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bu bir kördüğüm... |
||
|
||
| uyan dostum uyan uyan uyan karanlık uykundan ((bnce türkiyenin şmdiki hali için geçerli bi şarkı)) |
||
|
||
| dalga geç güzel şeytan,durmadan aglayan resminle... yarim kaldı seni anlattgığım,belki de susmam lazım[ve sustum(: |
||
|
||
| bir rüya olmalı gördüğüm ,gördüğüm bir rüya olmalı..belki de hiç uyandırmamalı...cem adrian _sonbahar_fena takıldım.. | ||
|
||
| bırakma ellerimi brakma yalnız beni... son defa seyredeyim o yaşlı gözlerini... |
||
|
||
| romanın son sayfası eksik yada yazılmadı finalini bilmeden okuyorum... artık bende senin gibi düşünmeden çok herşey hayattan hep bişeleri çalıyorum.......gülhan-zırdeli | ||
|
||
| Öyle bir alemde yaşıyor ki bu beden Çalışıyor,çabalıyor acaba neden? Kötüler kazanırken, iyiler hep kaybederken Her şey boş,hepsi palavra İşte bu yüzden Atla hey zıpla hoo Atla hey zıpla hoo Atla,zıpla,hopla dünya alem Atla,eğer yoksa çaren |
||