|
||
| hayat o kadar zor mu atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara........ (bence sadece insanların övgüsü için çalışanlara çok güzel bi cevap) mvö den yani sadece kendi gibi olanlardan |
||
|
||
| var mısın yoksun var mısın yoksun iki gözüm eminim sen yoksun | ||
|
||
| zaman geçer büyürüz sertleşir dünya(mvo gece şarkısı müthiş bir söz) | ||
|
||
| Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan,asla vazgeçme... |
||
|
||
| herkes önemseseydi ve kimse ağlamasaydı herkes sevseydi ve kimse yalan söylemeseydi herkes paylaşsaydı ve gururunu içinde taşısaydı kimsenin ölmediği günü görürdük kimin söylediğini bilmiyorum ve de ayrıca yabancı bir şarkı!!!lirixte okudum ve sözlerden müthiş etkilendim...bence harika sizce? |
||
|
||
| nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı ışıksız ve renksiz mimarlar düşünün oyundur,oynralar bitmesin işgalleri uzundu sokaklar yürümek isterdim |
||
|
||
| sana gitme demiyeceğim ama gitme lavinya... (aslında şiir ama..) |
||
|
||
| sen de onlar gibisin o karşımda dururken yarım kaldı seni anlattığım belki de susmam lazıım... |
||
|
||
| feridun düzağaç-----kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim....Sendeyim.... | ||
|
||
| *sensiz istanbuLa düşmanım...* ____________________________________________ ____________________________________ ______________________________ [-böyLe kahpedir dünya son buLur koLLarında-] ########### Yüzünden baslasam gitmeye uzaklara Duymasam kimseyi Sonu olmasa ummadik rüyalarda Eksilse, yok olsa bile (deger) Bir gün kendimi birakip Sana anlatsam ne oldugunu Neden sözleri unuttugumu Gerisi zaten gözlerinde Lütfen beni hemen uyandir Ya da hep öyle bak yüzüme Ne kork benden, ne de uzaktan dinle Lütfen beni uyandirma Sesim kisilsa, korkmasam karanliktan en Bastan baslasam Anlamsiz sözlere artik hiç bulasmadan Tertemiz beklesem basinda Lütfen beni hemen uyandir Ya da hep böyle bak yüzüme Ne kork benden, ne anlamami iste Lütfen beni uyandirma |
||
|
||
asmayalım da besleyelim mi evet bencede asmayalımda besleyeliimmiiiiiiii bir darbeee geldi başımaaaa
|
||
|
||
| Hiç kimse yok. Çilekeş. | ||
|
||
nereye gidiyor ayaklarım
|
||
|
||
| bindik bir alamete gidiyoz kıyamete... herkes bir şey aldı götürdü benden kimi umutlarımı kimi inançlarımı kimi en güzel duygularımı... sen başkalarına benzeme sakın hep böyle kal hep bana yakın... dışarda deli dalgalar gelip duvarları yalar seni bu sesler oyalar aldırma gönül aldırma... uyuyan bir rüzgar misali savrulup gider gözümde dünyam... eller günahkar diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günakhar masum değiliz hiçbirimiz... |
||
|
||
| bazen doğru bazen yanlış aslında herşey anlamsız!!!!!! | ||