|
||
All of my hate cannot be found! (bütün nefretim bulunamaz!)
|
||
|
||
| Yoruldum suçlanmaktan, yanında hiç olmadım sanki...Yüzün herşeyi sölerdi ama, bakmıor şimdi... Unutmak kolay karta 10 taksit... alır düşleri alır gerçekleri alır her şeyi ve sizler ve onlar ve ötekiler hiç hissetmez mi canlı yayındaki yitmeyi... duraksiz bir yaris seninki ne basi var ne sonu belli ugrasirken kazanmak icin sormadin hic neden niye... Biter mi sandın tüm dertlerin Hemen ödenmez büyük borçlar Hayata tersten baktığında Bitip tükenmek çok kolay ... |
||
|
||
| Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan!
|
||
|
||
| Limon'a ilaveten, ..Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin..
|
||
|
||
| Bu akşamüstü yine ben otururken penceremde Yorgun gün sırtımda Sağda solda insanlar görüyorum Hepsi birden koşuyolar mutlu yarına Birkaç gün evvel olsaydı Ben de koşardım onlarla Bugün ben kaybettim Benim için yarın olan tek sevgim, kime ne? Şimdi nem gülüyorum Her sey tatsız ve anlamsız bugün artık Yarından bana ne Bundan sonra tek başına ben Ne yaparım, nereye giderim boş umutlarla? Bir kenarda durup herkesten yardım mı Beklesem gözümde yaşlarla? Her gün uğras, her gün kaybet Bak oluyor, aldanma! *bu gün artık yarından bana nee
|
||
|
||
| Düşünme, kim anlamış ki sen anlayasın böyle! | ||
|
||
| Deep down inside i feel to scream.. This terrible silence stops me.. (Çığlık atmak istiyor içimin derinlikleri Bu korkunç sessizlik durduruyor beni) |
||
|
||
| Sil baştan gözyaşım,tuzum. İçindeki nefse baktı,eşyalarını topladı. ************** Çok eski bir öykü bu,insanlar durmuş bekliyorlar, O gelecek hiç gelmiyor... *************** Evreni gördüm,sıkı olaydı. Binlerce insan ölürken ''netekim'' bir şey yapmazdı, Sadece bakardı Bu kadar kaos bize fazlaydı. **************** Daha mutlu olamam bu akşam **************** Hayat bizi içer |
||
|
||
| bir gün gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri unuttuğumu gerisi zaten gözlerinde... 23 hayat o kadar zor mu? atılır mıyız oyundan benzeemezsek onlara... ve daha birçok mvö den kesit...
|
||
|
||
| Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burada savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışçasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burada aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim SEBNEM FERAH MULTECI(GUC) aslında sebnem ferah ın bı cok sarkı sozunu sevverım ama bu en sevdıklerımden bırı.. |
||
|
||
| sometimes you can't make it on your own... yolculuğun sonunda bembeyaz sevgini ört uykuma... |
||
|
||
| zaman geçer büyürüz sertleşir dünya | ||
|
||
| Every wicked hour,full of lies :(her lanet saat,yalanlarla dolu) he isn't real- I can't make him real (o gerçek değil, ben onu gerçeğe dönüştüremem) make music not war! belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden sen sessizce uyurken! there's nothing left to do and i know i can't go on(yapacak hiçbir şey kalmadı ve biliyorum devam edemeyeceğim(dayanamayacağım)) life is nothing (aklıma geldikçe eklerim! ) |
||
|
||
Limon'a ilaveten, ..Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin.. ![]() Ama güzeL. =) Çünkü biz mutantız büyük bir utancız. =D
|
||
|
||
| Umudum isyanda isyanım karanlıkta... -şebnem ferah- | ||