|
||
Limon'a ilaveten, ..Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin.. ![]() Ama güzeL. =) Çünkü biz mutantız büyük bir utancız. =D Korkma ondan bundan. Ne ölümden ne hayattan! Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi haktan! Aynen bnm aklımdan gecenler =) Durdukca hiçbirşey degişmez bilesin.. Sustukça sıra sana da gelir bilesin.. |
||
|
||
| Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karışık yağmur bastırdı Can aldı =) |
||
|
||
| Giderek üzdün bizi zaman | ||
|
||
| seni seven şu salağın hali b*k yada dediler hayat pembe bi elbise dediler hayat güzel sevince |
||
|
||
| tesadüfen yalnızsın.... sevgin bana has değil ki seni gidi don-juan |
||
|
||
| Dayanmak zormuş meğer Sonu belli oyunlara Reddetmeye gücün yoksa eğer Oysa ki özgürlüğü seçmek Başka vücutlar sevmek Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda Bir yağmur çok uzaklardan çağırıyor Gelirsen, severim diyor Her maske bir şey söyler Nefretler sevgiler Bırak artık sevmiyorsan eğer. |
||
|
||
| gelme yanıma sen başkasın ben başka.... | ||
|
||
| Düşman olmak mertlik değil Korkaklığın iradesi Kurnazlık marifet değil Aptalların tesellisi |
||
|
||
| Ne güzel sürpriz böyle Hoş geldin Boş ver çabalama,konuşmak zorunda değilsin Hem hareketlerinden, Küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben. Bütün gün yataktaydım,yüzümde yastık izi Seninse geçmişinde binlerce ağır yenilgi Çok şaka yaptıysa Aslında korktuğumdan Beni zaten tanırsın sen [anlayışın bu kadarı ya,ne güzel:] Derler ki,bir yerden sonra Acımaz daha fazla Zaten aşk kötü bir şaka Anlamaya çalışma Her güzel şey bitermiş Aşk nedensiz sevmekmiş Kulağımda gürültüler,uyurken televizyon açık kalmış Bir ülkenin bodrum katında Kirli bir savaş varmış Midem bulanıyor,galiba dünya tuttu Beni hep unuttu |
||
|
||
| sesim kısılsa korkmasam karanlıktan en baştan başlasam...... gül kendine bak ne kadar güzelsin aslında dünya sensin... asmayalımda besleyelim mi? ![]() Uçan kuştaki güzelliği kaybettik hastayız uyanınca üzülme gerçek bu işte..... |
||
|
||
| Dostlar dağılır dört bir yana, kendi yollarına Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... HaTTa bu şarkının Tamamı. =(
|
||
|
||
| babam ağzı bozuk olandan haz etmez baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı b...k küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü................. |
||
|
||
| evet çok güzel belki yaşamak yüz vermiyor bana HAYAT..(F.D) | ||
|
||
| Sonunda anladım Sensiz çok yalnızım Hatalıyım Ben sana aşığım |
||
|
||
biz büyüdük ve kirlendi dünya gerçekte de öyle değil mi zaten??
|
||