|
||
| dalgasız deniz durgun aldatır inanma! |
||
|
||
| Kimdi giden kimdi kalan? Aslında giden değil kalandır terk eden.... |
||
|
||
| Suyun derinligi ayniydi Ama senin beline benimse omuzlarima geliyordu Bütün yapraklar sararip düsecekti Ama ilk ben düstüm kalanlar arkamdan korkuyla bakti Bütün asklar çok büyük olacakti Ama en büyük bizimkisi diyecektik Her bir insan essiz olacakti Ama hep kendimizi en degerli zannedecektik |
||
|
||
| Melek bir yandan,şeytan bir yandan.. | ||
|
||
benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca
|
||
|
||
| yeni rüyamda güneşimle soldu.......bi şarkıdan daha ne beklerim ki..... | ||
|
||
| mor ve ötesi-kördüğüm= zaman yok.mekan yok.hiçbirşey yok.yaralı bir melek var eriyor... zardanadam-hepsi hepsi hayat nasıl olsa= günlerin kötü geçiyor,umudun yok,soranın yok,sorunun çok,isteğin yok,gelenin yok yorgunsun çok.... çilekeş-ardıma hiç bakmadan= düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan,giderim çok uzaklara ardıma hiç bakmadan... şebnem ferah-sigara= sen kibritin hiç yanmayan ucunda birinin hayatından geçmiş oldun... pamela-aşk yoruyor= aşk var yoruyor şimdi ama geçer bu da sabaha... 110-özledim seni= neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı... pinhani-bi anda= hııııım hımmmm kısmı ![]() çok var dahaaaa ama yazmiim ![]() |
||
|
||
| AŞK SEN NELERE KADİRSİN(NEV AŞK) | ||
|
||
| Çok var ama beni en çok etkileyen gripin: HAYATIMSIN CÜMLESİNDE GİZLİ ÖZNE SANMIŞTIM KENDİMİ |
||
|
||
| sevincin resmi olacak doğa bir gün biz genişleyip denize varınca.. yağmur yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi yağmur yağmur sessizce silecek kibirimizi.. |
||
|
||
| beyaz beyaz dibine dek beyaz rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra içim yanar içim bilmez içim var içim düsünmez içim ask içim degismez içim saf içim kirlenmez sadece bu dizeler hayatımda dönüm noktası oldu =) |
||
|
||
| yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın.... ........sensiz istanbul'a düşmanım balıklar'ın hepsi..................... |
||
|
||
| kesinlikle MOR VE ÖTESİ KÖRDÜGÜM şarkısının sözleri durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördügüm ve zaman yok meken yok hiçbirşey yok yaralı bir melek var... ben hastayım bu şarkıya | ||
|
||
| binlerce insan ölürken 'netekim'..bişey yapmazdı...sadece bakardı.... asmayalımda besleyelim mi....!!! | ||
|
||
| derindeyim çok derindeyim çok karanlık bu ben miyim tutun beni son nefesteyim söyle ruhum söyle hiç yenildinmi böyle düşmemek için hiç atladınmı söyle.. ben kaybettim bile kendimi yaşayamadım zaten beni ben hislerim olan herşeyi söyle ruhum söyle hiç yenildinmi böyle düşmemek için hiç atladınmı söyle.. söyle sende söyle hiç yenildinmi böyle acılar biter diye sen bittinmi söyle yine de biter,bir gün gider rüzgar diner,bir ömür geçer hayat yine,aşk yine içine siner,içine girer bir hayat biter diye sen güldünmü söyle acılar biter diye sen bittinmi söyle TNK=söyle |
||