|
||
| bi şarap bir cigara sonbahar koynumda yalnızlığı kokluyorum kurutulmuş yapraklarda yağmur yemiş topraklarda |
||
|
||
| mutluluk her yanda üzülmek için dinazor olmam gerek... | ||
|
||
| Elbette ağlarım benim can kırıklarım varr.... | ||
|
||
| -mor ve ötesinin şarkılarını tek tek yazamam..onlar hep baş tacı.. -bu şarkılar hepsi yalan!..seni benden neden alıkoyar zaman!.. -sen ve ben ikimiz..kabul et en dipteyiz.. -içimden şehirler geçiyor!.. -bu ara ihtiyacım var sana.. -yaptım çünkü aşık oldum deme konuşma!..ona öyle demezler bizim buralarda....kim dokunduysa sana ona git!.. -sana gitme demeyeceğim..ama gitme!.. -savaşa hiç gerek yok.. -ağlarsan düşerim daha bir sürü var ama şimdilik bu kadar..
|
||
|
||
seninleim mutluluk kalbmde colzmus ulasamaz bana yanls sesler senleım ruyadan farksız kaybolursam sarkı söyle aaah koray candemir aşk inanılmaz..doğru söylüyorsun
bide koray candemir-aşk elimde resimlerin odamda sensizliğin acısı cıkarken geç olsada pişmanım bebeğimm |
||
|
||
| ..i'm not hopeless yet..my dream is gone and i'm undone RÜYA |
||
|
||
| Gel bir parçam ol kanımdan canımdan Gel bir parça al ekmeğimden suyumdan Ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş Gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur Ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş Gel bir de sen vur, hadi gel Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara Bu sert iklimli ıssız hayata Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu Biliyorum durma gel Bir de sen vur Bir de sen vur Gel bir de sen vur Bir de sen vur ŞEBNEM FERAH-DELGEÇ... |
||
|
||
| ''iyiki varsın iyiki yokum''....atılırmıyız oyundan benzemessek onlara..! | ||
|
||
| sil gözünün yalnızlıklrını o an fısılda duvarlara adımı bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın her biri hayran sana............. emre aydın-belki birgün özlersin |
||
|
||
| İnsanlar görmezler İnsanlar bilmezler İnsanlar duymazlar Ne yapsın insanlar bukadar yani |
||
|
||
| kötü bir fiLm gibi bşındn snu bLLi dLdu içim bu bz mi o bn myim? ucz bir fiLm gibi bşındn snu bLLi agLar içibu bizmi o benmiym?? |
||
|
||
| rüyası insana yalan söyledi =( | ||
|
||
| bir patron üşümüş ortadogudan yakıt alın iyice kanını akıtın ki iziniz olsun kahrolun... |
||
|
||
| mvönden çocuklar ve hayvanlarda: seninleyim.mutluluk kalbimde çözülmüş.ulaşamaz bana yanlış sesler. senleyim.rüyadan farksız. kaybolursam şarkı söyle...... senleyim.rüyadan farksız.tek özleyen sen değilsin. senleyim.şansımız artmış. kaybolursam şarkı söyle...... şebnem ferah-zaman geçip gidiyor: bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolmuşuz bir yerlerde bir çift elin tuttugu silahta kurşun olmuşuz kalem sahibi olmadan kılıçlar kuşanmişiz yaşayip yaşatmak dururken hem ölmüş hem katil olmuşuz gözlerimiz var ama görmek istemedikçe yüreklerimiz var ama hissetmedikçe... avuçlarında hissetmek varken birinin ellerini sıkıca tutup sevmekten güvenmekten korkar olmuşuz kapıları kapatmak yetmemiş kepenkler indirmişiz bir küçük asma kilitle insanı insan şerrinden sakınmışız ***zamanımız var ama korkmayı sürdürdükçe ruhumuz var teslim etmeden önce *** Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem: Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına Önce senin ellerin kirlenecek Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine O yürekte hep yerin olacak Korkuyor musun senden farklı olan her şeyden Korktuğun şey kendi içinde büyüyecek Ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek |
||
|
||
| Hiç anlatamadım Hiç anlamadılar... |
||