|
||
| bir tane değil bir kac tane var emre aydın sen anlarsın duman yanıbasımdan tum sozlerı ılk aklıma gelenler | ||
|
||
| maNgamın her şarkısı,mor ve ötesinin de her şarkısı;) teomanın ne ekmek ne de su şarkısı {: | ||
|
||
| tamam hepimiz aptallaşıyoruz düzenin içinde kayboluyoruz yaşamak en büyük başkaldırıştı onlara sınırların arkasında bi yaşam war duvarların arkasında özgürlük var bunu anlayamayan aptallar da var lay la lay la layla lay la lay......
|
||
|
||
| Bir gün senin adını unutacağım, ve tatlı bir günde benim kayıp ızdırabımda boğulacaksn. seni tatlı, küçük, saf şey gözlerini kurula ve tanıklık et beni mahfetmek için yaşadığını inkar etme, tatlı kurban... |
||
|
||
Hayat ki canına tak etmişti, dur dedi artık.
|
||
|
||
bı tane dıl bı kac tane var emre aydın sen anlarsın duman yanıbasımdan tum sozlerı ılk aklıma gelenler sen anlarsın emre aydın ın değil belirtmek istedim...
|
||
|
||
sevemedim ben bu günü
|
||
|
||
| Emre Aydın..Dayan Yalnızlığım mutlu muyduk ki sade nefes aldık?bıktım artık uzatma yaslan bana ağla...kal yanımda böyle sonbahar gelince soysuzlar içinde kalma yalnızlığım.. Emre Aydın-Bu Kez Anladım Kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür,sonu yok bunun boşluklardan boşuk beğendim vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim,kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Duman-Yanıbaşımdan Hayal Ettiklerim bana yakışmasın_inancım yok benim Emre Aydın-Unut Gittiğin bir yerde Tabirim caiz değil,numunem yok sende kalsın aslım müstakil bir masaldı bitti işte ben aynı haytayım gülüşlerim vardı benim..ben kimim ben nerdeyim Duman-Hatun Hatunun Canı çeker..şeytan aklını başından alır,kaçar,gider,satar seni o dilbere .........
|
||
|
||
| BeLki Bİr GÜn GüneŞ Doğar MezaRının ÜstÜNden SEn SEssİzce UyuRken..... | ||
|
||
| sanki yoksun gibi sanki yalanmısız gibi |
||
|
||
| Ayıp olmaz mı bu işler o kadar kolay mı.Bir derdim var artık tutamam içimde.İçinden geleni söyle kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin hüzünler seni bulur.Yazdın çizdin aman aman aman sıraya dizdin bizi zaman.Kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim.Yüzyıl önce doğdu şanlı efsane yüz yaşında mutlu ol Fenerbahçee | ||
|
||
| ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada... çok zor bir günün ardından odam hep ışıksız kalmışsa da.. ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsada... sonumuzu bile bile seviştim ben artık hiç gece olmasa da.. şebnemin her şarkısı güzel olsa da bu bana daha bir anlamlı geliyor nedense.... |
||
|
||
| DURDUM ,DURDUM KENDİME GÜZEL BİR AG ÖRDÜM.KİMSE BİLMEZ KİMSE BİLMEZ BU BİR KÖRDÜGÜM.ZAMAN YOK ,MEKAN YOK ,HİC BİR ŞEY YOK ,YARALI BİR MELEK VAR, ERİYOR | ||
|
||
| BENDE BENİM SÖZÜM DEDİĞİM KISACA BAŞLIKLAR HALİNDE CİLEKEŞİN YOK PARÇASI KAZIM KOYUNCU İŞTE GİDİYORUM MOR VE OTESİNİ TÜM ŞARKILARINDAKİ VE GRİPİNDEN BÖYLE KAHPEDİR DÜNYA DÜETLERİ OLAN EMRE AYDINLA SENSİZ İSTANBULA DÜŞMANIM BANA HİTAP EDER ELLERİNİ BIRAK AVUÇLARIMDA KALSIN SEN OL YANIM DA YILLAR ÖMRÜMÜ ÇALSIN SANKİ YOKSUN GİBİ SANKİ YALANMIŞIZ GİBİ DURDUM DURDUM KENDİME GÜZEL BİR AĞ ÖRDÜM KİMSE BİLMEZ BU BİR KÖRDÜĞÜM YARALI BİR MELEK VAR ERİYOR ÜÇ YANLIZLIKLA BİR DOĞRUYU GÖTÜRMEYE |
||
|
||
| Ne Kadar Oldu Bu Hayat'a Geleli Söyle Ne Olacaksın Büyüyünce Diye Sorular Sorular Tarih Oldu Ama Senin Kafan Hala Dolu İşte Benim İşte Senin İşte onun Diye Paylaşıyosun Hayatı Üç Kuruş Sevginle.Ne Odamı Aldattı Seni Be. E Ne Kaldı Geriye Çok Güzeller Ama Bunlardan Başkalarıda Var... |
||